NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Į Stambulą atvykęs Šaras: "Žinau, kad situacija nėra lengva, todėl mums reikės visų paramos"

2023-12-14
Šarūnas Jasikevičius ketvirtadienį sudaręs sutartį su Stambulo "Fenerbahce" komanda jau kibo į darbus ir ruošiasi rytojaus Eurolygos mačui su Monako ekipa.

Lietuvis klubo televizijai paaiškino perėjimo procesą, bei neslėpė džiaugsmo būnant Stambule ir jaučiant meilę klubui iš sirgalių:

"Mano perėjimo procese viskas vyko labai intensyviai ir greitai. Žinoma, padėtis nėra lengva, bet galiausiai esame čia, kad atliktume savo darbą, padėtume "Fenerbahce" laimėti rungtynes ir tikėkimės didžiulės sėkmės. Man be galo malonu čia būti. Man čia tiek daug pažįstamų veidų ir vietų. Žinau, kad situacija nėra lengva, todėl mums reikės visų paramos. Tačiau pamažu bandysime įgyvendinti kai kurias naujas idėjas. Esu dėkingas už šią galimybę ir laukiu kitos metų pusės.

Nors jau daug metų dirbu treneriu, dienos, kurias praleidau čia kaip žaidėjas, neatrodo labai tolima istorija. Tai taip beprotiška ir iš tikrųjų nuostabu. Puiku žinoti, ką reiškia "Fenerbahče", žengti į aikštę jaučiant, kiek gerbėjų šis klubas turi ir kiek jie mus palaiko. Tai labai jaudina." - sakė Šaras.

Kalbėdamas apie pirmąsias rungtyne prieš Monako ekipą treneris pabrėžė, kad nesistengs apkrauti žaidėjų informaciją, tačiau sieks pergalės:

"Kalbant apie Monako rungtynes. Manau, kad kiekvienas žino jų kokybę. Tai projektas, kuris paskutinį kartą žaidė Eurolygos finalo ketverte ir turi tęstinumą su treneriais ir žaidėjais. Tiesiog turime išeiti į aikštę, padaryti viską, ką galime, ir stengtis laimėti. Žinoma, dabartinėje mūsų situacijoje viskas įvyko tikrai greitai. Stengsimės paruošti savo žaidėjus šioms rungtynėms su labai mažais prisilietimais ir informacija apie jų turimą žaidimo struktūrą ir kovosime dėl pergalės." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą