NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Dorsey vedama "Fenerbahce" iškovojo įtikinamą pergalę Turkijoje

2024-01-06
Šarūnas Jasikevičius Turkijos pirmenybėse iškovojo 4-ąją pergalę paeiliui.

Lietuvio treniruojama "Fenerbahce" išvykoje 89:58 sutriuškino "Buyukcekmece Basket" komandą ir įsirašė 12-ąją pergalę šalies lygoje.

Kitą savaitę Šaro vėl laukia dviguba Eurolygos savaitė. Antradienį į Stambulą atvyksta Željko Obradovičius ir Belgrado "Partizan" komanda, o ketvirtadienį "Feneris" namuose priims Miuncheno "FC Bayern".

Sužaidus 6 minutes pirmąjame kėlinyje "Fenerbahce" vedama Harezo ir Mahmutoglu įgijo 9 taškų persvarą (5:14). Tačiau ketvirtčio pabaigoje šeimininkai spurtavo 8:2 ir priartėjo iki 3 taškų (13:16).

Antrąjame kėlinyje Šaro auklėtiniai traukiami Dorsey įgijo dviženklį pranašumą (19:35). Likus žaisti 4 min. Biberovičius buvo nubaustas dviem techninėmis pražangomis ir buvo priverstas palikti aikštelę. Toliau tempo nemažinęs Dorsey pelnė 8 taškus paeiliui (18 taškų iš viso) ir padidino "Fenerio" persvarą iki 21 taško (24:45).

Po ilgosios pertraukos svečių persvara po Hayeso baudos metimų išaugo iki 30 taškų (28:58). Per likusį laiką "Fenerbahce" išsaugojo solidų pranašumą ir iškovojo pergalę 89:58.

Stambulo "Buyukcekmece Basket": Yesukanas Onaras ir Marcquise'as Reedas 11, Emircanas Košutas ir Alexas Perezas 8, Kendrickas Ray'us 7, Zwencylas Upsonas 6, Gani Gulaslanas 3, Atas Kahramanas ir Canas Kurtas 2 taškai;

Stambulo "Fenerbahce": Tyleris Dorsey 24, Melihas Mahmutoglu 16, Johnathanas Motley 14, Sehmusas Hazeras 7, Nigelis Hayesas-Davisas  ir Mertas Eksioglu 6, Yigitas Mestoglu 5, Marko Guduričius 4, Nickas Calathesas 3, Sertačas Šanli ir Tarikas Biberovičius 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą