NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Turkijos taurė: vietą varžybose užsitikrinusi "Fenerbahce" ir turnyro sistema

2024-01-13
Praėjusį savaitgalį Turkijos lygoje buvo sužaistos 15-ojo turo rungtynės, o tai reiškia, kad įpusėjus reguliariajam sezonui paaiškėjo ir visos šių metų Turkijos taurės dalyvės.

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama "Fenerbahce" su 12 pergalių ir 3 pralaimėjimais rikiuojasi antroje vietoje, bei išsikovojo teisę žaisti taurės varžybose.

Dėl pirmojo sezono titulo taip pat kovos pirmoje vietoje esanti "Anadolu Efes", "Besiktas", "Pinar Karsiyaka", "Aliaga Petkim", "Manisa Buyuksehir", "Galatasaray" ir "Bahcesehir" komandos.

Pirmąsias keturias vietas turnyrinėje lentelėje užimančios komandos ("Anadolu Efes", "Fenerbahce", "Besiktas" ir "Pinar Karsiyaka") sudarys pirmąjį krepšelį ir tarpusavyje ketvirtfinalyje nesusitiks.

Burtai nulems ketvirtfinalių poras ir namų aikštelės šeimininkus, o ketvirtfinaliai bus žaidžiami vasario 13-14 dienomis.

Ketvirtfinalių porų nugalėtojai vasario 16-18 dienomis dalyvaus finalo ketverto varžybose, kurios vyks Konijos mieste.

Pagal taurės varžybų sistemą pirmąją pusfinalio porą sudarys pirmoje vietoje šiuo metu lygoje esančios komandos ("Anadolu Efes") ir ketvirtoje vietoje ("Pinar Karsiyaka") ketvirtfinalių porų nugalėtojai.

Tuo tarpu antrąjį pusfinalį sudarys antroje ("Fenerbahce") ir trečioje ("Besiktas") vietoje esančių komandų ketvirtfinalio porų laimėtojai.

2011-aisiais metais Š.Jasikevičius iškovojo Turkijos taurę kartu su "Fenerbahce" klubu.

0 comments:

Rašyti komentarą