NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius apie Hayeso rekordą: "Tai ypatinga naktis visam Europos krepšiniui"

2024-03-30
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš ALBA komandą kalbėjo apie istorinį vakarą, bei negailėjo gerų žodžių Nigelui Hayesui-Davisui, kuris sunkiai dirba treniruotėse:

"Pirmiausia norėčiau pasveikinti mūsų žaidėjus ir sirgalius. Ačiū už nuostabų palaikymą. Smagu, kad išparduodami bilietai paskutinėse rungtynėse. Papildomi sveikinimai Nigelui. Koks didelis malonumas būti šio istorinio pasirodymo Europos krepšinyje dalimi. Tai, ką jis padarė, buvo labai sunku. Rungtynių pabaigoje stengėmės kiek galėdami jį palaikyti, kad pasiektume rekordą. Tai tikrai labai sunku padaryti ir tai nepavyktu padaryti atletui, kuris nėra profesionalas. Jis atletas, kuris kasdien treniruojasi kaip išprotėjęs. Akivaizdu, kad šiandien ypatinga naktis jam, "Fenerbahce" ir visam Europos krepšiniui."

Tiesa spaudos konferencijoje treneris pažėrė daug kritikos Turkijos žurnalistams nesulaukęs nė vieno klausimo apie šias istorines rungtynes:

"Labai liūdna dėl Turkijos krepšinio žurnalistikos, kad po rekordinių rungtynių, kuriuose pelnyta 50 taškų nėra klausimų. Nuoširdžiai man tikrai labai pikta. Praėjusią savaitę mes įveikėme Barseloną. Tai buvo vienos nuostabiausių rungtynių atsižvelgiant į tai kaip jos klostėsi. Tuomet sulaukiau trijų klausimų, o du iš jų buvo prašant pakomentuoti pletkus. Socialiniai tinklai ir visa ši situacija yra pati juokingiausia ir liūdniausia. O dabar Nigelis Hayesas-Davisas pagerina rekordą ir nesulaukiu klausimų spaudos konferencijoje. Atsiprašau, bet manau, kad tai labai liūdnas vakaras Turkijos krepšinio žurnalistikai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą