NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras - Spalio mėnesio apžvalga |2010|

2010-10-31
Kaip jau tapo įprastą kiekvieno mėnesio paskutinę dieną trumpai apžvelgiame įvykius, kurie įvyko šį mėnesį. Apie Spalio mėnesį galima ko gero pasakyti trumpai: Šarūnas Jasikevičius vis dar bedarbis. Tačiau galimas variantas, kad jau kelių dienų ar net valandų bėgyje jis padės parašą po nauja sutartimi. Trupai apie, tai kas vyko šį mėnesį:

Spalio 1 d. Izraelio spauda pranešė, kad Šarūnas Jasikevičius atmetė Tel Avivo „Maccabi“ komandos pasiūlymą. Klubas Lietuviui pasiūlė 350.000 tūkstančių eurų vertės kontraktą, tačiau Šaras jį atmetė teigdamas, kad nori per pus didesnio atlyginimo. Tel Avivo "Maccabi" komanda šio noro negalėjo patenkinti ir pasakė, kad kita sutartis Lietuviui nebus peteikta.

Tel Avivo "Maccabi" komandos oficialus tinklapis praneša, kad derybų su Šarūnų Jasikevičiumi nebuvo. Tinklapis paneigė pranešimus neva Lietuvio agentas vieši Izraelyje ir derasi dėl kontrakto sąlygų.

Spalio 4 d. Izraelio spauda pranešė, kad sekančią dieną Šarūno Jasikevičiaus agentas Maurizio Balducci Italijoje susitiks su Tel Avivo "Maccabi" vadovu Shimonu Mizrahi. Šio susitikimo metu bus ieškomas bendras palankumas sprendimas abiems pusėms.

Tačiau netrukus prabėgti kelioms valandoms po šio išplatinto pranešimo Izraelio spaudoje pasirodė kitas pranešimas: "Shimono Mizrahio net nėra Italijoje". Tai reiškia, kad joks susitikimas neegzistuoja.

Spalio 8 d. Tel Avivo „Macccabi“ komanda nuleido rankas bandydama įsigyti Šarūną Jasikevičiu: "Žinoma mes pateikėme sutartį Šarūnui Jasikevičiui, tačiau kaip žinote joks susitarimas nebuvo pasiektas. Mes taip pat vedėme derybas ir su Nikola Vujčičiu, tačiau ir jo nepavyko prisivilioti. „

Spalio 15 d. Į kovą dėl Šarūno Jasikevičiaus įsitraukė ir Vilniaus „Lietuvos rytas“. Kuriame Šarūnas Jasikevičius jau yra žaidęs ankščiau 1998/1999 m. sezone.

Šarūno Jasikevičiaus agentas taip pat patvirtino, kad turi pasiūlymą iš Vilniaus „Lietuvos ryto“, tačiau sutarties detalės nejuda į priekį.

Spalio 18 d. „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris atrodo praranda viltis prisivilioti Šarūną Jasikevičių: „Be jokių abejonių, Jasikevičius buvo mūsų prioritetų sąrašo viršūnėje, tačiau derybos į priekį nejuda, tad greičiausiai ieškosime kitų išeičių.“

Spalio 19 d. Vilniaus „Lietuvos ryto“ derybos su Šarūnu Jasikevičiumi galutinai nutrūko, o vilniečių gretas papildys kitas įžaidėjas.

Spalio 27 d. Šarūnas Jasikevičius pradėjo treniruotis kartu su Atėnų „Peristeri“ komanda. Šarūnas Jasikevičius susitarė su Atėnų "Peristeri" komandos vyriausiuoju treneriu Argiriu Pedoulakiu, kad jam leistu treniruotis kartu su komanda. Tai nereiškia, kad Šarūnas dabar atstovaus "Peristeri" komandai jis tiesiog nori palaikyti gerą sportinę formą.

Spalio 31 d. Graikijos spaudoje pasirodė pranešimas, kad Solonikų "Aris", kuris dar Rugsėjo mėnesį mėgino pasirašyti sutartį su Šarūnu Jasikevičiumi vėl mėgina prisivilioti lietuvį.

Rytoj prasidės paskutinis rudens mėnuo, tad linkime gerų rudeniškų įspūdžiu, o tuo pačiu nepamiršti krepšinio, kurio bus tikrai daug šį ateinantį mėnesį.

0 comments:

Rašyti komentarą