NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Tėvystė krepšininkui Š.Jasikevičiui užgožia derybas

2010-10-01
Kol Šarūno Jasikevičiaus agentas Maurizio Balducci derasi su garsiais Europos klubais, pats krepšininkas, užmiršęs viską pasaulyje, Atėnuose sūpuoja pirmagimę.

Tel Avivo „Maccabi” rimtai nusitaikė į savo auksinį berniuką. 34 metų lietuvis, Izraelio klubui 2004-aisiais ir 2005-aisiais padėjęs užkopti į Eurolygos viršūnę, irgi ilgesingai žvalgosi į Viduržemio jūros pakrantes.

Š.Jasikevičiaus bei jo agento M.Balducci derybose su „Maccabi” daug nežinomųjų, bet įžaidėjui labiau rūpi ne sportas.

Dabar visos Šaro mintys sukasi apie dukrelę, kurią rugsėjo 23-iąją pagimdė draugė graikė Anna Douka.

„Ko jam liūdėti – juk gyvenimas šypsosi labai plačiai”, – teigė M.Balducci.

„Šarūnas tikrai laimingas”, – patvirtino ir žaidėjo tėvas Linas Jasikevičius.

Visi džiaugiasi anūke

Tėvystė aukštyn kojom apvertė Š.Jasikevičiaus gyvenimą. Buvęs „Panathinaikos” legionierius toliau įsikūręs Atėnuose ir treniruojasi individualiai, bet labiau nei būsimoji sutartis jam rūpi šeimos reikalai.

„Visi mes to įvykio labai laukėme.

Džiaugiamės, norime kuo greičiau pamatyti anūkę, – kalbėjo L.Jasikevičius. – Pirmosios savaitės po gimdymo sunkiausios, todėl Annai padeda jos mama.

Netrukus ir mes nuvyksime į Atėnus.”

Krepšininko tėvas jau suspėjo susidaryti nuomonę apie sūnaus išrinktąją, kuri vieną dieną galbūt taps jo marčia: „Mergina atrodo tikrai rimta.”

Sprendžia pats žaidėjas

L.Jasikevičius įdėmiai seka, kur pasuks jo sūnaus karjera.

„Beveik kasdien su Šarūnu apie tai šnekamės.
Ar jis klauso mano patarimų? Išklauso, bet sūnui nevadovauju. Viską sprendžia jis pats. Juolab kad Šarūnas situaciją žino geriau nei aš – iš vidaus”, – teigė L.Jasikevičius.

Jis mano, kad įžaidėjas nesuklydo, po trejų metų „Panathinaikos” nusprendęs dairytis naujo klubo.

„Kai kas šneka, kad Šarūnas dar bando užsidirbti. Tikrai ne tai svarbiausia. Jis nori daugiau žaisti, bet Atėnuose tokių galimybių nebeliko.

Graikai jaunina komandą, o mano sūnui nėra paprasta grįžti į aikštę po traumos ir ilgokos pertraukos”, – neslėpė L.Jasikevičius.

Be darbo tikrai neliks

„Situacija nėra paprasta, bet toks žaidėjas be darbo tikrai neliks”, – patikino M.Balducci.
Š.Jasikevičiaus agentas italas ramus dėl savo garsiojo kliento ateities Tel Avive ar kuriame nors kitame žinomame Europos klube.

„Šarūnas – profesionalas ir nori žaisti ten, kur yra geidžiamas. Jis jau atmetė keletą pasiūlymų, dar keli guli ant mūsų stalo. Taip, jis – nebe jauniklis, bet svarbiausia, kad vis dar laimi titulų”, – samprotavo M.Balducci.

Italas neslėpė nuostabos dėl „Panathinaikos” klubo pozicijos: „Keista, tačiau žmonių atmintis trumpa. Dar neseniai Šarūnas su „Panathinaikos” tapo Graikijos čempionu, o netrukus visi jį pradėjo vertinti kaip karjerą jau baigusį krepšininką.

„Panathinaikos” mano, kad galės žaisti be Jasikevičiaus, bet žingsnis po žingsnio suvokia, jog be jo komanda nėra tokia gera.”

šaltinis: lrytas.lt




0 comments:

Rašyti komentarą