NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

V.Jasikevičiaus ekipa patyrė pirmąjį pralaimėjimą LKL pirmenybėse

2010-10-23
KK Kaunas
Kauno "KK Kaunas" patyrė pirmąjį pralaimėjimą LKL pirmenybėse. Šiandien Utenoje buvo sužaistos LKL ketvirtojo turo rungtynės, kuriose šeimininkai Utenos "Juventus" klubas rezultatu 91-70 įveikė kauniečius.

Pirmieji taškus rungtynėse pelnė Utenos "Juventus" krepšininkai. Kauno "KK Kaunas" komanda pirmajame kėlinyje šeimininkams neleido pabėgti pernelyg dideliu skirtumu, o pagrindinis puolimo lyderis pirmajame kėlinyje buvo Povilas Čukinas. Pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 18-12 Utenos ekipos naudai. Antrajame kėlinyje "Juventus" ekipa ir toliau sėkmingai žaidė puolime, bei neleido varžovams persverti rezultato. Vis dėlto baigiantis antrajam kėliniui po taiklaus Kauno komandos žaidėjo S.S.Vene tritaškio uteniškių pranašumas ištirpo iki dviejų taškų. Bet kėlio pabaigą nesėkmingai sužaidę svečiai po dviejų kėlinių atsilikinėjo penkiais taškais 35-30. Po didžiosios pertraukos šeimininkų pranašumas tik augo ir nuo turėtų 5 taškų persvaros ji išaugo iki 12 taškų. Ketvirtajame kėlinyje Kauno ekipa dar bandė kabintis už žaidimo, tačiau varžovai žaidė geriau ir iškovojo pergalę savo žiūrovų akivaizdoje 91-70.

Vytenis Jasikevičius aikštėje praleido 29 minutes, pelnė 6 taškus (2/6 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 2/2 baudos), atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir keturis kartus prasižengė.

Kauno "KK Kaunas" LKL pirmenybėse su trimis pergalėmis ir vienu pralaimėjimu turnyrinėje lentelėje žengia ketvirtoje vietoje. Sekančias rungtynes Spalio 26d. Kauno "KK Kaunas" žais ir vėl prieš Utenos "Juventus" ekipą, tik šįkart tai bus BBL iššūkio taurės varžybos ir rungtynės vyks Kaune.

0 comments:

Rašyti komentarą