NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Š.Jasikevičius: "Finale mes negalime pralaimėti nė vienos minutės"

2021-02-13
Šarūnas Jasikevičius po triumfo pusfinalyje prieš "Baskonia" komandą kalbėjo, kad penktadienio mačo žaidėjai į rungtynes atėjo su geru mentalitetu:

"Po puikių pastangų prieš "Unicaja" ekipą mes atėjome į rungtynes su geru nusiteikimu ir nuostabia forma. Buvome pranašesni, nors pabaigoje praradome koncentraciją. Bet mes laikėmės. Turime pasimokyti iš šių klaidų ir į finalą ateiti su tokiu pačiu mentalitetu."

Apie pirmąją pusę: "Svarbiausias dalykas? mentalitetas. Taip visada bus, net ir prieš visas taktikas. Mes nusipelnėme pergalės.

Pokyčiai po rungtynių su "Unicaja": "Tai buvo labai geras įspėjimas ir vaikinai pamatė, kad neatliko užduočių ir šiek tiek įgelti tose rungtynėse. Tikimės, kad turėsime gerą finalą prieš "Real".

Komandos dekoncentracija: Aš nedirbu su robotais. Sezono metu yra labai daug rungtynių ir minučių... ir taip gali nutikti. Bet finale mes negalime pralaimėti nė vienos minutės."

Apie "Real" dominavimą pastaraisiais metais: "Kiekvienos rungtynės - nauja istorija. Praeitis nieko nereiškia. Tikimės, kad būsime pasiruošę."

0 comments:

Rašyti komentarą