NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Š.Jasikevičius: "Žinome, kad taip žaisdami mes rytoj nelaimėsime"

2021-02-13
Šarūno Jasikevičiaus komandai Madride pavyko išgyventi Ispanijos taurės ketvirtfinalį. Katalonai dar pirmąjame kėlinyje paleido varžovus, kurie susikrovė 20 taškų persvarą (9:29).

Ketvirtajame kėlinyje atrodė jau pavyks perlaužti rungtynes, tačiau Malagos krepšininkai parodė charakterį ir išplėšė pratęsimą. Per papildomą laiką 103:93 savo pranašumą įrodę Barselonos krepšininkai žengė į pusfinalį.

Po rungtynių Š.Jasikevičius teigė, kad komanda į rungtynes atėjo su baime:

"Kaip treneris turiu prisiimti atsakomybę dėl komandos mentalinio paruošimo, aš to nepadariau. Atėjome su baime, be gynybos ir be kontakto. "Unicaja" neturėjo ką prarasti. Laimėjome šias rungtynes, o rytoj bus nauja diena. Tikėkimės, kad per 24 valandas pajėgsime atgauti jėgas, peržiūrėti ką padarėme blogai ir pasiruošti fiziškoms rungtynėms."

"FC Barcelonos" komandos treneris atvirai kalbėjo, kad taip žaisdami pusfinalyje nelaimės, tačiau tiki, kad gali atlikti pakitimų:

"Mes jau kalbėjome ką padarėme negerai. Turime užversti šį puslapį. Kaip visada sakau, tokiuose turnyruose labai sunku išgyventi ir tobulėti. Žinome, kad taip žaisdami mes rytoj nelaimėsime. Turime patyrusią komandą ir galime atlikti pakitimus."

Kalbėdamas apie varžovus Šaras pripažino, kad Malagos krepšininkams daugelyje situacijų labai sekėsi:

"Turėjome labai daug klaidų, o varžovams sekėsi. Negalime atiduoti savo atakų. Kartais mes ginamės gerai 20 sekundžių, bet tada prasileidžiame taškus. Apskritai jiems labai sekėsi ir sužaidė puikias rungtynes. Privalome būti sąžiningi, daugelyje akimirkų atrodė, kad mūsų rytoj rungtynėse nebus."

Katalonų trenerio teigimu dabar reikia dėmesį sutelkti į atsigavimą ir bandyti kažką pakeisti mintyse:

"Akivaizdu, kad yra nuovargis, bet kovojame dėl titulo. Turime susikoncentruoti ties atsigavimu, pakeisti kažką mintyse, bei žaisti daugiau kaip komanda, nes dabar visi pavargę. Privalai žinoti kaip reikia iškentėti. Paskutinėse rungtynių minutėse mes žinojome kaip tai padaryti."

Apie pusfinalio varžovą: "Prieš "Baskonia" stengsimės žaisti fizišką ir tvarkingą krepšinį. Su jais šį sezoną turėjome daug problemų."

0 comments:

Rašyti komentarą