NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Š.Jasikevičius prieš Ispanijos taurės startą: "Negali tausoti žaidėjų ir galvoti apie rytojų"

2021-02-11
Šarūnas Jasikevičius su "FC Barcelona" komanda rytoj pradės kovą dėl pirmojo sezono trofėjaus.

Katalonų treneris prieš ketvirtfinalio dvikovą kalbėjo, kad mintys šiuo metu sutelktos tik į rungtynes su "Unicaja" komanda:

"Taurės turnyras - labai specifinis. Tai 40-ies minučių sprintas, kuriam turime būti susikoncentravę. Negalime žiūrėti į sekančią dieną, dabar visos mintys tik "Unicaja" komandai. Neįmanoma žvelgti toliau." - teigė Šaras.

Jeigu "Barca" sėkmingai žygiuos Ispanijos taurėje iki pat finalo, tai jų lauks trejos rungtynės per tris dienas. Tiesa Š.Jasikevičius pabrėžė, kad neketina taupyti žaidėjų ir žais sau įprasta rotacija:

"Žaisime sau įprasta rotacija, kuria bandysime užbaigti 40 minučių rungtynes. Negali tausoti žaidėjų ir galvoti apie rytojų."

Ispanijos taurė gali būti pirmasis Šaro titulas Barselonojo. Strategas sakė, kad šis titulas jam daug reikštų, tačiau veja visas mintis, nes dar laukia ilgas kelias: "Man laimėti taurę reikštų labai daug, bet dabar sunku apie tai kalbėti."

Pasak "Barcos" trenerio komanda nuo pirmųjų rungtynių su "Unicaja" yra patobulėjusi ir į rungtynes turi ateiti užtikrinta, bei pasitikinti savimi:

"Komanda tobulėja ir man tai svarbiausias dalykas. Mačiau mūsų dvikovą Malagoje ir akivazidu, kad esame patobulėję. Privalome į rungtynes ateiti pasitikintys savimi, nes žaidžiame gerai. Bet jei pradėsime dvejoti, kad nesame 100 procentu pasiruošę - gali būti sunku. Tai mes jau patyrėme rungtynėse su "Anadolu Efes".

Malagos komandoje visai nesenai įvyko pasikeitimų vyriausiojo trenerio poste. Prie andalūzų vairo stojo Fotis Katsikaris. Šaro teigimu su naujuoju treneriu pasikeitė varžovų žaidimas, kuris tapo labiau puolantis:

"Gynyba nėra tokia agresyvi, bet mane labiausiai neramina, kad jie lengvai renka taškus. Paskutinėse rungtynėse jie susikurdavo daug laisvų metimų." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

"FC Barcelona" komandos ketvirtfinalio rungtynės su Malagos "Unicaja" įvyks rytoj 22:30 val.

0 comments:

Rašyti komentarą