NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Gynyboje nežaidėme savo lygiu"

2021-03-03
Į OAKA areną sugrįžęs Šarūnas Jasikevičius 85:77 iškovojo pergalę prieš Atėnų "Panathinaikos" komandą.

Po mačo katalonų treneris kalbėjo, kad "Barca" gynyboje nežaidė savo lygiu, padarė daug klaidų ir leido varžovams pelnyti nemažai lengvų taškų:

"Atvykdami čia žinojome, kad bus sunku pelnyti taškus. Tiesą pasakius tikėjausi mažiau rezultatyvių rungtynių, bet Mirotičius ir Higginsas turėjo puikius pasirodymus puolime. Svarbiausiomis akimirkomis jie pataikė sunkius ir sudėtingus metimus. Gynyboje nežaidėme savo lygiu, padarėme daug klaidų, atidavėme daug lengvų taškų. "Panathinaikos" komandos 10 puolime atkovotų kamuolių rezultatas - mūsų labai geras darbas. Paskutinėse penkeriose rungtynėse jų vidurkis buvo apie 14 atkovotų kamuolių. Žaidžiant trečias rungtynes per penkerias dienas turime būti laimingi pergale."

Apie minią PAO sirgalių, kurie oro uoste pasitiko M.Hezonją: "Žinoma, štai kodėl "Panathinaikos" yra "Panathinaikos". Buvo šiek tiek jaudinanti akimirka, kai pačiau situaciją su Mario Hezonja. Džiaugiuosi, kad jis galėjo patirti šį dalyką, nes paprastai tai nutinka tik kartą gyvenime. Tai kažkas ką tu gali patirti tik žaisdamas PAO klube."

2007 metais į "Panathinaikos" atvykęs Šaras taip pat buvo pasitiktas didžiulės sirgalių minios.

Apie taktinį pasiruošimą prieš Hezonją: "Taktiškai tai nieko nepakeitė, nes neturėjome jokios informacijos. Rodėme paskutinius jo vaizdo įrašus iš NBA. Žinojome, kad Mario stipresnis dešinėje pusėje, tačiau jis tuo pasinaudojo 7-8 kartus. Gynyboje mes neradome vietos."

Apie neegzistuojantį tobulą žaidimą: "Niekada nebus tobulo žaidimo, bet mes visada stengiamės to siekti. Todėl, tai šiek tiek apgailėtinas tikslas. Per daug rungtynių ir todėl neįmanoma treniruotis. Vaikinai nevisada gali pilnai atsigauti. Labai svarbu rasti sprendimus sekančioms rungtynėms ir panaudoti visą suoliuką. Šiandien pirmoje rungtynių pusėje turėjome puikius pasirodymus iš Šmito ir Bolmaro. Tapo aišku, kad jie ištums Abrinesą ir Kuričių, kurie nesužaidė gerų rungtynių. Labai svarbu įtraukti sugrįžusį V.Claverą, nes manau jis gali būti kietas mūsų gynybos ramstis. Svarbu kiekvieną dieną atrasti kažką skirtingo ir naujo, kad vaikinai pasijustų svarbia komandos dalimi."

0 comments:

Rašyti komentarą