NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Balandžio 18 d. bus sužaistas nukeltas mačas su "Besiktas".

Š.Jasikevičius: "Paskutines dvi savaites nesame savame lygyje, todėl šis pralaimėjimas logiškas"

2021-03-31
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Tel Avive kalbėjo, kad "Barca" jau dvi savaites nežaidžia savame lygyje, o tai jau buvo galima įžvelgti savaitgalio rungtynėse prieš Fuenlabradą:

"Laimėti galėjo bet kas, bet mes nebuvome savo lygyje paskutines dvi savaites, todėl šis pralaimėjimas logiškas. Būdamas treneriu, visada bandai pasimokyti, net jei laimi nežaisdamas gerai. Mes vos per stebuklą laimėjome prieš Fuenlabradą,o  tai yra ženklai. Turime žaisti geriau. Tikiuosi, kad pralaimėjimas padės jiems suprasti, jog nežaisdami 100 procentu negalėsime nieko įveikti."

Katalonų treneris sakė, kad komanda turėjo visas galimybes pradėti rungtynes gerai, bei liko nusivylęs auklėtinių gynyba:

"Tai buvo sunkios rungtynės. Nuo pradžių nežaidėme gerai. Turėjome daug galimybių pradėti gerai, metimai iš po krepšio, laisvi metimai iš tritaškio... Mes ruošėme save tokiai jų gynybai, kuri jau "Palau Blaugranoje" pridarė mums daug žalos. Ir mums nepavyko to įvykdyti. Nuo antrojo kėlinio vidurio pradėjome žaisti labai gerai puolime, bet visiškai nesėkmingai gynėmės." - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą