NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Dėl Laprovittolos emocinės būklės nerimavęs Šaras: "Jis buvo labai solidus"

2022-12-19
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Malagos "Unicaja" pripažino, kad šiek tiek nerimavo dėl N.Laprovittolos emocinės būsenos, nes Argentinos futbolo rinktinė žaidė Pasaulio futbolo čempionato finale:

"Vakar juokavau apie tai su Cory (Higginsu), kuris galiausiai negalėjo žaisti dėl čiurnos traumos. Pasakiau jam: man tavęs reikės, nes rytoj mes neturėsime "Lapro". Jei Argentina laimės, jį apims euforija. O jei pralaimės, mane prislėgs." - sakė lietuvis.

Vis dėlto Argentinos triumfą išgyvenęs Laprovittola buvo rezultatyviausias (13 taškų) komandos žaidėjas prieš andalūzus, nors Šaras daug iš jo nesitikėjo:

"Nerimavau dėl "Lapro" emocinės būsenos, nes (pasaulio čempionato finalas) jam buvo labai svarbus. Nesitikėjau. daug iš "Lapro" ir jis buvo labai solidus, žaidė labai teisingą žaidimą." - kalbėjo treneris.

Šaras taip pat džiaugėsi praėjusia savaite ir pademonstruota komandos gynyba:

"Labai sunku palikti "Unicaja" ties 60 taškų riba, kai atvyksta su devynių pergalių serija. Labai džiaugiamės šia savaite. Žengėme žingsnį į priekį gynyboje ir turime ir toliau šioje linijoje išlikti. Mes tris varžovus palikome už jų vidutinio pelnamo taškų vidurkio, kurie yra labai geri ir pavojingi puolime." - teigė treneris.

Š.Jasikevičius taip pat pabrėžė, kad traumos neleidžia komandai įgauti žaidimo tęstinumo:

"Atakoje reikia turėti tam tikrą mūsų žaidimo tęstinumą, o tai šiuo metu buvo sunku, nes atrodo, kad visada turime nesėkmę ar traumą ir negalime būti kartu. Turime taikstytis su šiuo laikotarpiu ir tikimės, kad greitai galėsime būti kartu ir dar labiau pagerinti savo žaidimą." - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą