NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šarūno Jasikevičiaus tolimesnė ateitis "Lietuvos ryte" paaiškės šiandien?

2010-12-23
Šį vakarą Vilniaus "Lietuvos rytas" stoja į gyvybės ir mirties kovą. Kroatijos sostinėje Zagrebe vilniečiai susikaus su vietos "Cibona" komanda, kuri eurolygoje dar neiškovojo nė vienos pergalės. Atrodytų, kad priešininkas Lietuvos ekipai yra pats parankiausias, kokį tik galima būtų rasti eurolygoje 9 rungtynės ir 9 pralaimėjimai. Tačiau "Cibona" kenčianti finansinę krizę šiandien neturi ką prarasti, o galbūt savo žiūrovų akivaizdoje garsiai trinktelti durimis. Tokiu atvėju Vilniaus "Lietuvos rytas" prarastu visus šansus patekti į eurolygos Top16 etapa. Pergalės atvėju Vilniaus ekipa būtų viena koja kitame eurolygos etape ir tik reiktų palaukti kaip baigsis dvikova tarp Stambulo "Fenerbahce Ulker" ir Šolė "Basket" ekipų. Turkų komandos pergalės atvėjų "Lietuvos rytas" žengtų toliau, pralaimėjimo ne.

Taigi atrodo, kad apie šiandienos eurolygos varžybų svarbą nėra ką ir kalbėti. Po šį vakarą vyksiančių rungtynių gali paaiškėti ne tik Vilniaus "Lietuvos ryto" komandos likimas eurolygoje, tačiau ir vilniečių įžaidėjo Šarūno Jasikevičiaus ateitis komandoje. Prieš pasirašant sutartį su "Auksiniu berniuku" klubas teigė, kad įžaidėjas yra vienas mažiausią atlyginimą gaunantis žaidėjas komandoje. Bet vos praėjus kelioms dienoms po sutarties pasirašymo buvo prabilta, kad Šaras gali būti per brangus. Vilniaus „Lietuvos ryto“ valdybos pirmininkas Jonas Vainauskas viename interviu sakė:


„Jei mūsų komanda neprasibraus į kitą etapą, Šaras mums bus per brangus žaidėjas. Tik dėl kovų su Kauno „Žalgiriu“ nebus prasmės jo laikyti komandoje. Vis dėlto aš įsitikinęs, kad „Lietuvos rytas“ iškovos keturias pergales iš penkerių likusių rungtynių ir tokie svarstymai liks nereikšmingi. Š.Jasikevičius mūsų ekipoje bus tol, kol jis bus reikalingas „Lietuvos rytui“ arba kol mes būsime reikalingi Šarūnui“

Atrodo, kad priėjome liepto galą, pagal Joną Vainauską Vilniaus "Lietuvos rytas" ir Šarūnas Jasikevičius šiandien žaidžia "gyvybės ir mirties" rungtynes. Tačiau net ir pralaimėjus neaišku ar Šaras paliktų klubą, galbūt tai tik vienas iš komandos vadybininkų triukų. Nesenai pasigirdo kalbos, kad Kenanas Bajramovičius ir Khalidas El-Aminas gali persikelti į Turkiją, o su kitu įžaidėju Igoriu Miloševičiu jau atrodo atsikratyta, tad ko gero tokiu atveju Šarūno Jasikevičiaus galimybės likti klube išaugtų.

Dabar visi tikimės kuo geriausių rungtynių Kroatijoje ir Stambule ir tikime, kad Kalėdos stebūklų metas, o Vilniaus "Lietuvos rytas" mums padovanos puikią Kalėdinę dovaną - bilietą į eurolygos Top16 etapą.

0 comments:

Rašyti komentarą