NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Tarp iškilmingo Eurolygos būstinės atidarymo išskirtinis dėmesys Šarūnui Jasikevičiui

2011-07-06
Šiandien Barselonoje iškilmingai buvo pristatyta naujoji Eurolygos būstinė Barselonoje, o tarp kviestinių svečių buvo ir keturis kart Eurolygos čempionas Šarūnas Jasikevičius, bei jam puikiai pažįstamas "Panathinaikos" vyriausiasis treneris Želimiras Obradovičius, bei buvęs komandos draugas "Barcelonos" ekipoje Dejanas Bodiroga. Lietuvis tiek su Želimiru Obradovičiumi (2009 m.), tiek su Dejanu Bodiroga (2003 m.) laimėjo Eurolygos čempionų titulus.

Šarūnas Jasikevičius yra vienintelis žaidėjas Eurolygos čempionu tapęs keturis kartus su trimis skirtingomis komandomis su "Barcelona" (2003), su Tel Avivo "Maccabi" (2004 ir 2005) ir su Atėnų "Panathinaikos" (2009). Lietuvis atviravo: "Tai kažkas tokio ko niekada negalėjau tikėtis, tai neįtikėtina. Jaučiuosi labai laimingas galėdamas būti kartu su šiais dviems vaikinais, jie abu yra tikri čempionai, kuriuos, tai daro tik dar ypatingesniais. Jaučiuosi labai pagerbtas ir esu dėkingas už tai Eurolygai".

Naujoje būstinėje kiekvienas iš trijų kviestinių svečių gavo specialų kambarį. Trečiajame aukšte puikuojasi Šarūno Jasikevičiaus kambarys ant kurio durų užrašyta "Meeting Room Sarunas Jasikevicius". Prie durų kaba lietuvio nuotrauka, bei padėtas kamuolys su krepšininko parašu. 

Rytoj 13:00 val. Lietuvos laiku Barselonoje bus ištraukti Eurolygos burtai po kurių paaiškės visų dalivaujančių ekipų varžovai reguliariajame sezone. Šarūnas Jasikevičius vis dar laisvasis agentas ir ieškosi naujo klubo.

0 comments:

Rašyti komentarą