NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: “Neapsisprendimas dėl rinktinės nervina mane patį”

2011-07-08
Šarūnas Jasikevičius – pasirinkimo kryžkelėje. 35-erių įžaidėjas nei treneriui Kęstučiui Kemzūrai, nei pats sau niekaip negali duoti atsakymo, ar kandidatuos į Lietuvos rinktinę, kuri rudenį namuose žais Europos čempionate.

Lietuvis birželio 17-ąją tapo Turkijos čempionu, nusivilko Stambulo “Fenerbahce” aprangą ir su drauge Anna Douka bei jųdviejų dukra 9 mėnesių Aila parskrido į Atėnus. Po to – reikalai Barselonoje, Izraelyje ir kol kas – jokių normalių atostogų.

- Apsisprendėte dėl žaidimo Lietuvos rinktinėje šiemet? - lrytas.lt paklausė Š.Jasikevičiaus.

- Tikrai ne. Daug mąstau. Reikia rinktis. Šaukia čempionatas Lietuvoje, jaučiu atsakomybę, bet šiuo metu man yra daug kitų svarbių asmeninių dalykų ir pirmiausia – šeima.

Tikrai norėčiau priimti sprendimą kuo greičiau, kad treneris K.Kemzūra žinotų. Manau, šiomis dienomis pakalbėsiu su juo ir nuspręsime.

- Jeigu vyktumėte į rinktinės treniruočių stovykla, tai kada – nuo pat pradžių?

- Tai vėl toks dalykas, dėl kurio reikia tartis su treneriu. Neskaitant Italijos, Turkijos čempionatas baigėsi vėliausiai ir iki šiol turėjau vos porą laisvų savaičių. Kaip krepšininkai žino, tai nėra daug, nes kol išsikeli iš seno būsto, pradedi atostogas, praeina daug laiko.

- Ką veikėte baigęs sezoną “Fenerbahce” klube?
Parvažiavau į Atėnus, kur reikėjo sutvarkyti daugybę per metus susikaupusių asmeninių reikalų. Dabar daugiausia laiko žadu leisti Graikijos salose.

- Ir vis dėlto – kada bus galutinis jūsų žodis dėl rinkinės?

- Nežinau. Tikrai nenoriu sakyti kažkokios datos. Bet norėčiau apsispręsti kuo greičiau, nes nežinia nervina mane patį. Norėčiau priimti geriausią sprendimą visiems, o ypač - mano šeimai, kuri šiuo metu yra svarbiausia.

šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą