NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Dar vienas Šaro "smūgis" broliams Aggelopoulams

2011-07-03
Brolių Aggelopoulų kurie nesenai paliko Pirėjaus "Olympiacos" komandą ir Šarūno Jasikevičiaus keliai vėl susikirto. Tik šį kartą ne Atėnų El.Venizelos oro uoste kaip tai buvo 2007 metais, kai lietuvis su Lietuvos rinktine atskrido žaisti draugiškų rungtynių Akropolio turnyre. Tuomet "Olympiacos" buvo pasiryžę pasirašyti sutarti su įžaidėju, tačiau liko nieko nepešę.

Broliai Aggelopoulai ir Š.Jasikevičius susitiko Paros saloje, tačiau ne tam, kad pasirašytų sutartį, bet vieno iš "Olympiacos" klubo narių vestuvėse. Lietuvis vestuvėse šėlo ir įrodė kad yra tikras "Panathinaikos" sirgalius.

Kai vestuvių vakarėlio DJ'ėjui kilo mintis paleisti "Olympiacos" komandos dainą broliai Aggelopoulai pradėjo šokti iš džiaugsmo, tačiau Š.Jasikevičius parodė savo nepasitenkinimą rankų pirštu.

Galbūt jis norėjo jiems parodyt daug daugiau, tačiau jis buvo vestuvėse ir negalėjo elgtis taip kaip nori rašo Graikijos spauda.

Buvę Pirėjaus "Olympiacos" savininkai šiais metais neslėpė džiaugsmo, kai jų klubas Eurolygos Top16 turnyre įveikė Stambulo "Fenerbahce Ulker" ekipą kurioje rungtyniavo Šarūnas Jasikevičius.

Už pagalbą verčiant tekstą iš graikų kalbos didelis Ačiū Georgia'i!

0 comments:

Rašyti komentarą