NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"Olympiacos" klubo savininkas džiaugėsi savo skriaudiko nesėkme

2011-02-26
Panagiotis Aggelopoulos (Pirėjaus "Olympiacos" klubo savininkas) po laimėtų Eurolygos rungtynių prieš Stambulo "Fenerbahce Ulker" komandą pradėjo kalbėti beprotiškus dalykus. Praeityje Šarūnas Jasikevičius daugybe kartų nuskriaudė "raudonųjų" klubo savininką, tad šis dabar rado proga atsakyti tuo pačiu.

Ką pasakė Aggelopoulos? Laimei "Fenerbahce Ulker" vyriausiasis treneris atliko auksinį keitimą rungtynių pabaigoje įleisdamas Šarūną Jasikevičių, o dėl šios priežasties "Olympiacos" klubas laimėjo rungtynes reikiamu taškų skirtumu.

Tai yra logiškas dalykas ką pasakė Aggelopoulos, kadangi niekas nemėgo skriaudos kurią padarė Š.Jasikevičius Pirėjaus klubui ir Panagiotis laukė būtent šio momento. Jis išleido 150 milijonų eurų per pastaruosius tris metus, tačiau jo komanda laimėjo tik vieną taurę, tuo tarpu Šarūnas Jasikevičius iškovojo net 6 titulus.

Jis taip pat sakė, kad "Olympiacos" fanai jau gali rezervuoti bilietus į Eurolygos finalo ketvertą, kuris vyks Barselonoje. Paskutinį kartą P.Aggelopoulas kažką panašaus sakė prieš tris metus, kai laimėjo rungtynes prieš Maskvos CSKA komandą. Tuomet jis sakė rezervuokite bilietus į Madridą, tačiau vėliau "Olympiacos" nelaimėjo nė vienerių rungtynių ir į Ispanijos sostinę taip ir neišvyko.

0 comments:

Rašyti komentarą