NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: atmosfera rinktinėje buvo gera ir 2001-aisiais, kai gerai gavom į užpakalį

2011-07-28
Didelis žurnalistų dėmesys ir besikartojantys klausimai, regis, labiausiai patyrusį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėją Šarūną Jasikevičių išvedė iš kantrybės.

Kuomet Klaipėdoje žiniasklaidos atstovai pasiteiravo gynėjo apie atmosferą, kuri šiuo metu tvyro rinktinėje, įžaidėjas nebeištvėrė.

„Jūs užmirškit klausimus apie atmosferą rinktinėje. Aš rinktinėje esu nuo 1997 metų. Atmosfera Lietuvos rinktinėje buvo nuostabi ir 1997-aisiais, ir 2001-aisiais, kuomet gavom gerai į užpakalį, – pyktelėjo Š.Jasikevičius. – Lygiai tokia pati gera atmosfera yra ir dabar, nes juk esame iš tokio pačio molio. Jūs visada kažko ieškote. Atmosfera komandoje gera bus ir kai laimėsime, ir kai pralaimėsime. Tai nebus tas faktorius, kuris lems mūsų pasirodymą čempionate“, – tikino įžaidėjas.

35 metų gynėjas liko patenkintas fizinio pasiruošimo trenerio Evaldo Kandratavičiaus rengiamais pratimais. Jau ankščiau daugelis rinktinės kandidatų tik geru žodžiu atsiliepė apie fizinio rengimo specialistą.

„Man patinka žmonės, kurie šneka aiškiai, o jis būtent taip ir dirba: ką reikia pakoreguoja, viską aiškiai išdėsto. Ką mes darėme prieš 15 metų, jau senai tokių dalykų neliko. Man toks fizinis pasiruošimas patinka“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

šaltinis: krepsinis.net

0 comments:

Rašyti komentarą