NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius rinktinei ištarė „taip“

2011-07-13
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra prieš prasidedant pirmajai krepšininkų stovyklai liepos 18-ąją Druskininkuose teigė, kad jau yra bendravęs beveik su visais kandidatais. Nė vienas iš kandidatų dar nėra pasakęs rinktinės strategui, kad neatvyks rengtis Europos krepšinio čempinatui Lietuvoje.

„Žinau visų apsisprendimus, daugelis jų yra teigiami. Jeigu klausite apie Šarūną Jasikevičių - jo atsakymas taip pat teigiamas“, - portalui diena.lt sakė K.Kemzūra.

Š.Jasikevičius Lietuvos rinktinei atstovavo ir 2008-ųjų Pekino olimpinėse žaidynėse. Kiek anksčiau Š.Jasikevičius yra sakęs, kad paskutines savo karjeros rungtynes norėtų žaisti vilkėdamas būtent Lietuvos rinktinės marškinėlius. "Lietuvos rinktinė yra svarbiausia mano gyvenime", - sakė Š.Jasikevičius.

Į pirmąją stovyklą jau ateinantį pirmadienį Lietuvos rinktinė susirinks Druskininkuose. Vėliau krepšininkai keletą savaičių treniruosis Palangoje, būtent čia prie rinktinės ir turėtų prisijungti Jasikevičius. Rugpjūčio 4 Lietuvos nacionalinės rinktinė sužais pirmąsias kontrolines rungtynes su Slovėnijos krepšininkais.

Rengtis krepšinio čempionatui jau pradėjo Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai, Mantas Kalnietis, Tomas Delininkaitis,Darius Songaila, Donatas Motiejūnas, Martynas Pocius, Rimantas Kaukėnas, Martynas Gecevičius, Renaldas Seibutis, Deividas Gailius, Simas Jasaitis, Artūras Jomantas, Mindaugas Kuzminskas, Mindaugas Lukauskis, Paulius Jankūnas, Jonas Valančiūnas, Marijonas Petravičius ir Robertas Javtokas.

Europos čempionatas Lietuvoje vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis. Lietuviai čempionatą pradės rungtyniaudami A grupėje, kurioje varžysis su Turkijos, Lenkijos, Ispanijos, Didžiosios Britanijos krepšininkais bei papildomą atranką įveiksiančia komanda.

šaltinis: diena.lt

0 comments:

Rašyti komentarą