NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Oficialiai pristatyta nauja "Panathinaikos" komandos apranga

2011-10-12
Šiandien Atėnuose buvo oficialiai pristatyta naujoji 2011-2012 metų sezono Atėnų "Panathinaikos" komandos apranga. Adidas kompanijos aprangą krepšininkai jau išbandė vakar Graikijos taurės ketvirtfinalyje prieš Atėnų "Maroussi" komandą. Adidas apranga išsiskiria tuo, kad ji pagaminta naudojant moderniausias technologijas ir tokio tipo ir dizaino apranga viena pirmųjų Europoje.

Esminiai aprangos pasikeitimai tokie: šonuose žalios ir baltos spalvos juostelės, aprangos priekinėje ir užpakalinėje pusėje pakeistas užrašų ir numerio šriftas, ant komandos logotipo puikuojasi šešios žvaigždutės simbolizuojančios 6 Eurolygos čempionų titulus, marškinėlių priekyje nebematysime vieno iš klubo rėmėjo pavadinimo "Cosmote" jį pakeičia "Pame Stihima", nugarinėje dalyje pakeista Graikijos vėliava, šortų priekinėje pusėje yra komandos simbolis "dobilas".

Pristatymo metu buvo išsamiai pademostruoti aprangos gamybos ypatumai, o vėliau "Panathinaikos" žaidėjai vienas po kito pristatė marškinėlius juos patys ir vilkėdami. Ceremonijos metu kiekvienas žaidėjas, bei treneris tarė savo žodį. Šarūnas Jasikevičius kalbėjo, kad kartu su komanda šį sezoną sieks pakartoti praeities pasiekimus.

Specialius "Panathinaikos" marškinėlius gavo ir vyriausiasis treneris Želimiras Obradovičius. Vėliau visi žaidėjai kartu su klubo vadovais pozavo fotografams.

0 comments:

Rašyti komentarą