NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Ž.Obradovičius: "Žaidėjai, kurie atvyksta tik keliems mėnesiams iš esmės negali padėti komandai"

2011-10-20
Želimiro Obradovičiaus auklėtiniai šiandien ruošiasi pirmai rimtai dvikovai šį sezoną. Atėnų "Panathinaikos" komanda savo arenoje pradės Eurolygos sezoną rungtynėmis su Malagos "Unicaja" komanda.

NBA lygą sukausčius lokautui nemažai krepšininkų persikėlė žaisti į Europą, tiesa "Panathinaikos" komandoje tokių žaidėjų nėra. Eurolygos čempionų treneris duodamas interviu atskleidė, kad komanda buvo pateikusi pasiūlymą Kevinui Garnetui, tačiau vėliau atmetė.

"Gerbiu ekipų pasirinkimus pasikviesti žaidėjus iš NBA, tačiau mes pirmiausia galvojame apie komandą. Žaidėjai iš NBA pirma galvoja apie save, o ne komandą" - dėstė "Panathinaikos" klubo strategas.

Pasiteiravus trenerio ar "Panathinaikos" nesiūlė sutarčių žaidėjams iš NBA Ž.Obradovičius teigė: "Tiesa, kad mes siūlėme daugeliui žaidėjų iš NBA sutartis". Paklaustas įvardinti pavardes strategas net nedvejodamas atsakė: "Mes viliojome Keviną Garnetą, tačiau dėl tam tikrų priežasčių, tai neįvyko. Pirmiausia nebuvo aiški "Panathinaikos" situacija su administracija, o taip pat ir naujo sezono biudžetas. Kita vertus kaip jau sakiau žaidėjai, kurie atvyksta tik keliems mėnesiams iš esmės negali padėti komandai".

0 comments:

Rašyti komentarą