NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"Panathinaikos" krepšininkai Maskvoje sieks revanšo

2011-12-14
Atėnų "Panathinaikos" su Šarūnu Jasikevičiumi šį vakarą Maskvoje susitiks su B grupės lydere CSKA ekipa. Armiečiai šį sezoną Eurolygoje žygiuoja be pralaimėjimų ir turi iškovojusi visas 8 pergales. Tuo tarpu Atėnų "Panathinaikos" turi 6 pergales ir 2 pralaimėjimus. Abi ekipos jau yra užsitikrinusios vietą Top16 etape, tačiau vilčių neprarandanti Eurolygos čempionė sieks išnaudoti šansą ir užimti pirmąją vietą grupėje.

Pirmoji dvikova Atėnuose buvo labai atkakli, o nugalėtoją išaiškinti prireikė net pratęsimo. Deja, bet pratęsime geriau žaidė svečiai iš Maskvos, kurie šventė pergalę rezultatu 78-76. Šarūnas Jasikevičius per beveik 17 minučių pelnė 6 taškus (2/3 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, po kartą prasižengė ir išprovokavo varžovo pražangą, bei 5 kartus suklydo.

Šį sezoną Eurolygoje lietuvis vidutiniškai per 12 minučių pelno po 6,3 taško, atlieka 1,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja 1,4 kamuolio, perima 0,4 kamuolio, praranda 1 kamuolį ir surenka  po 5,3 naudingumo balo per rungtynes. Dvitaškius meta 58,6 proc., tritaškius 18,2 proc, baudas 100 procentų taiklumu.

Rungtynės tarp Maskvos CSKA ir Atėnų "Panathinaikos" komandų prasidės šiandien 18:15 val.

3 comments:

Anonimiškas rašė...

daznai paima minutine pertrauka, matosi kad labai kovoja :)

Mindė rašė...

Kol kas kova tikrai labai atkakli ir varžovai verti vienas kito :)

Anonimiškas rašė...

prastai jau labai...

Rašyti komentarą