NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Tai puiki galimybė pasitikrinti savo jėgas"

2011-12-13
Prieš išvykdamas į Maskvą Šarūnas Jasikevičius pasidalino mintimis su Graikijos žiniasklaida apie būsimas Eurolygos rungtynes prieš Maskvos CSKA klubą. Lietuvis teigė, kad "Panathinaikos" ekipa dar turi matematinių šansų pakilti į pirmąją vietą grupėje, tačiau nepaisant to šios rungtynės padės įvertinti savo jėgas.

"Matematiškai mes dar galime pakilti į pirmąją vietą grupėje, tačiau net jei mums to nepavyks padaryti, tai bus puiki galimybė pasitikrinti savo jėgas ir pažiūrėti kaip mes atrodome prieš Top16 etapą. Maskvos CSKA komanda yra viena iš pagrindinių favoričių laimėti Eurolygą, tad mūsų laukia tikrai įdomus mačas".

Paklaustas apie Adrėjaus Kirilenkos dalyvavimą rungtynėse įžaidėjas sakė: "Tai nieko nekeičia mūsų komandoje ar ji žais ar ne. Jie turi daug kitų gerų žaidėjų, kurie pasiruošę mus nugalėti".

2 comments:

Anonimiškas rašė...

idomios rungtynes bus, na jei jasikevicius zaistu daugiau nei 30 minuciu tikrai laimetu, bet deja daug zaist negali, uztenka ir patekt i top16 :)

Mindė rašė...

Rungtynės tikrai bus įdomios, nes ir Atėnuose tik po pratęsimo CSKA laimėjo. Aišku truputi gaila, kad Atėnuose išleidome pergalę nors ją jau beveik turėjome...
Na, o Panathinaikos į Top16 jau yra patekęs tik dabar gali keistis pozicija grupėje :)

Rašyti komentarą