NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Nenusipelnėme pralaimėti"

2012-05-15
Šarūnas Jasikevičius grįžęs į Atėnus po Eurolygos finalo ketverto Stambule dar kartą negailėjo kritikos teisėjų darbui pusfinalio rungtynėse su CSKA. Krepšininkas taip pat teigė, kad po nesėkmės Eurolygoje netrūks motyvacijos Graikijos lygoje prieš gerokai  sustiprėjusią "Olympiacos" komanda.


-Kokia "Panathinaikos" komandos dalyvavimo finalo ketverte pasekmė?
-Tai kas liko mano galvoje yra nesąžiningi teisėjų traktavimai pusfinalio rungtynėse su CSKA. Žiūrėjau rungtynes 2-3 kartus ir galiu pasakyti teisėjų įtaką galutiniui rezultatui buvo akivaizdi. Mes kalbame apie rungtynes, kurias galėjo lemti vienas metimas, o ne apie mačą kuris baigiasi 10 taškų skirtumu. Buvo padaryta daugybė klaidų prieš mus ir mes tikrai nenusipelnėme pralaimėti.

-Vaizdas, mažajame finale prieš Barselona buvo gana abejingas...
-Mums, tai nebuvo svarbu. Suprantu, kad tai yra programos dalis ir turime gerbti nuostatus ir sirgalius, kurie atvyko mūsų palaikyti į Stambulą. Bet po penktadienio pralaimėjimo tiek mes, tiek Barselona jau galvojo apie Graikijos ir Ispanijos atkrintamasias rungtynes.

-Ar yra nusivylimas?
-Ne nusivylimas, o kartėlis ir liūdesys... Jaučiuosi kaip mažas vaikas iš kurio buvo pavogtos rungtynės.

-Ar po pralaimėjimo pusfinalyje atsiras motyvacijos pabaigti sezoną?
-Mums to nereikia. Graikijos čempionų titulas jau pats savaime yra stimulas ir motyvacija. Tai pagrindinis sezono tikslas ir po jo spręsis šio sezono įvertinimas.

-Kaip manai, kaip reaguos komanda po nesėkmės Eurolygos finaliniame ketverte?
-Manau apie šios komandos charakterį nereikia diskutuoti. Esu įsitikinęs, kad būsime, tiek, kurie kovos iki paskutinio sezono tikslo.

-Kokia šių metų "Olympiacos" komanda?
-Labai stipri. Po daugelio metų galima pavadinti, tai komanda. Jie nebepaiso savo modelio remtis garsiomis pavardėmis ir sukūrė komandą. Ankščiau jų žaidimas būdavo grįstas individualiais veiksmais, bet dabar viskas pasikeitė ir jie yra teisingame kelyje.

Dabar mūsų užduotis laimėtis bus kur kas sunkesnė, bet šis derbis visada būna sunkus. Turime žaisti maksimaliai susikoncentravę ir į kiekvienas rungtynes žvelgti atsakingai.

Už pagalbą verčiant didelis AČIŪ Georgia'i!

0 comments:

Rašyti komentarą