NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Tikiuosi, kad žaisiu daugiau laiko"

2012-10-12
Šarūnas Jasikevičius jau šiandien pradeda savo 12-ąjį Eurolygos sezoną. Lietuvis kartu su "FC Barcelona Regal" komanda namuose susitiks prieš Vokietijos čempionus "Brose Baskets". Kalbėdamas su Ispanijos žiniasklaida įžaidėjas prisipažino, kad tikisi sulaukti daugiau žiūrovų arenoje, bei išsikovoti daugiau minučių aikštelėje.

Krepšininkas tikisi, kad komandos palaikyti ateis daugiau sirgalių: "Prisimenu, kai 2003-aisiais laimėjome eurolygą. Tuomet nežaidėme gražiai, tai buvo lėtas ir daugiau fizinis krepšinis, tačiau žiūrovai ateidavo į "Palau" areną, o mes laimėdavome. Manau, kad dabar komanda gali parodyti kur kas gražesnį žaidimą sirgaliams. Privalome sugrąžinti žiūrovus į areną. Nežinau kaip tai padarysime, bet tikrai ne pralaimėjimais".

Š.Jasikevičius tikisi sulaukti trenerio pasitikėjimo ir aikštėje praleisti daugiau minučių: "Tikiuosi, kad žaisiu daugiau laiko, bet tikrai negalėčiau praleisti aikštėje 30 minučių kiekvienose rungtynėse. Aš vis dar nesu savo geriausioje sportinėje formoje. Turiu tobulėti tam, kad gaučiau daugiau žaidybinio laiko. Manau, kad treniruotėse jau dirbau pakankamai ir dabar man reikia pajusti varžybų ritmą. Treniruotės ir rungtynės yra du skirtingi dalykai".

"Aš daug metų žaidžiau eurolygoje ir pirmosios rungtynės visada būna kitokios. Dabar esame patyrę du pralaimėjimus ir ne paslaptis, kad daugiau negalime klysti. Privalome laimėti penktadienį ir sekmadienį".

Apie šio sezono Eurolygos fovoritus ir priešininkus: "Kaip įprastai reikia paminėti Maskvos CSKA, Turkijos klubus, Tel Avivo "Maccabi". Mačiau, kad "Žalgiris" turi stiprią komandą, o taip pat nelengva bus ir su Belgrado "Partizan".

0 comments:

Rašyti komentarą