NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras prieš dvikovą Pirėjuje: "Užsitarnavome teisę neiti kaip išprotėjusiems dėl rezultato"

2022-03-31
Šarūno Jasikevičiaus vadovauja "FC Barcelona" jau užsitikrino pirmąją vietą Eurolygos reguliariajame sezone ir paskutinės dvejos rungtynės įtakos neturės.

Pasak katalonų trenerio jo komanda nusipelnė, kad į Pirėjų gali vykti nesiekiant pergalės bet kokia kaina:

"Užsitarnavome teisę neiti kaip išprotėjusiems dėl rezultato."

Tiesa lietuvis pažymėjo, kad rungtynės su "Olympiacos" bus svarbios "bendrai tęsiant tobulėjimą ir bus ypač geros rungtynės kai kuriems žaidėjams." - sakė Šaras.

Kalbėdamas apie varžovą treneris išskyrė gynėjų svarbą: "Olympiacos" yra komanda, kuri labai gerai judiną kamuolį ir daug kas vis dar priklauso nuo perimetro žaidėjų. Fallas ir Vezenkovas gyvena iš Slouko, Walkupo ir Dorsey. Raktas visada yra jie."

Šaras taip pat patvirtino, kad su komanda į Graikiją išvyko ir paskutiniu metu dėl traumos nežaidęs S.Šanli: "Priklausys kaip jis jausis rytoj, bet jei viskas gerai, tai tikrai žais keletą minučių".

Galiausiai treneris pasisakė ir apie beprotišką tvarkaraštį kovo mėnesį. Per pastarąjį mėnesį katalonai sužaidė net 13 rungtynių: "To daugiau negali būti, tai nepriimtina. Matėme daug komandų, turinčių daug traumų, problemų su raumenimis. Mes žudome žaidėjus. Tai per daug." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą