NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Prasideda Graikijos čempionato finalai!

2010-05-25
Žalia ar raudona? Atėnai ar Pirėjus? Šaras ar Kleiza? klausimai į kuriuos jau greit bus galima atsakyti. Nes jau šį trečiadienį prasideda lemiamos Graikijos čempionato kovos. Finale kaip jau įprasta matyti per kelerius paskutinius metus susitinka Atėnų "Panathinaikos" ir Pirėjaus "Olympiacos" komandos.

Šiame sezone šios ekipos buvo susitikusios tris kartus, kartą pergalę šventė "Panathhinaikos" dusyk "Olympiacos". Pirmoji šių ekipų akistata šį sezoną įvyko dar praeitais metais Lapkričio 29 dieną. Tai buvo Graikijos čempionato pirmo rato rungtynės, tada Pirėjaus komanda savo aikštėje palaužė "Panathinaikos" ekipą rezultatu 87-76. Šarūnas Jasikevičius dėl traumos nežaidė. Antroji akistata įvyko Graikijos taurės finale šių metų Vasario 20 dieną, tada po labai atkaklios kovos vos 4 taškų skirtumu 68-64 pergalę ir vėl šventė "Olympiacos", tuo pačiu iškovodama ir pirmą trofėjų šį sezoną. Šarūnas Jasikevičius į Graikijos taurės finalo sudėtį buvo įtrauktas paskutiniu momentu, Jis per daugiau nei 3 minutes įmetė 2 taškus. Trečioji akistata įvyko Atėnuose Graikijos čempionate antrajame rate šių metų Vasario 28 dieną. Atėnų "Panathinaikos" klubas tą kart neapvylė savo žiūrovų ir rezultatu 98-90 įveikė savo amžinuosius priešus iš Pirėjaus. Šarūnas Jasikevičius trenerio sprendimu nežaidė.

2010-ųjų metų Graikijos finale bus žaidžiama iki trijų pergalių. Atėnų "Panathinaikos" komanda kaip reguliariojo sezono nugalėtoja finale turės aikštės pranašumą.

Finalo rungtynių tvarkaraštis
Gegužės 26d. Panathinaikos - Olympiacos
Gegužės 30d. Olympiacos - Panathinaikos
Birželio 2d. Panathinaikos - Olympiacos
*Birželio 6d. Olympiacos - Panathinaikos
*Birželio 9d. Panathinaikos - Olympiacos
-------------------------------------------
* jei prireiks.

Belieka tik palinkėti sėkmės ir pergalių Atėnų "Panathinaikos" komandai ir Šarūnui Jasikevičiui. Tai vienintelis trofėjus kurį šį sezoną gali iškovoti "Panathinaikos" ekipa, reikia tikėti, kad būtent šis trofėjus išliks stipriausios Graikijos komandos rankose.

0 comments:

Rašyti komentarą