NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras - Gegužės mėnesio apžvalga |2010|

2010-05-31
Šiandien skaičiuojame paskutinę Gegužės mėnesio dieną, tuo pačiu ir paskutinę pavasario dieną. Tad pats laikas apžvelgti Gegužės mėnesį ir svarbiausius jo įvykius ir rezultatus susijusius su Šarūnu Jasikevičiumi.

Gegužės 1 diena. Prasideda Graikijos čempionato atkrintamosios rungtynės. Atėnų "Panathinaikos" savo aikštėje pirmose ketvirtfinalio rungtynėse rezultatu 92-57 įveikė Atėnų "Panionios". Šarūnas Jasikevičius per 13 minučių pelnė 4 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Gegužės 3 diena. Atėnų "Panathinaikos" dar kartą įveikė "Panionios" ekipą ketvirtfinalio serijoje rezultatu 59-107 ir užtikrintai žengė į Graikijos pirmenybių pusfinalį. Ketvirtfinalio seriją "Panathinaikos" laimėjo 2:0. Šarūnas Jasikevičius antrose ketvirtfinalio rungtynėse žaidė 13 minučių, pelnė 8 taškus ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Gegužės 4 diena. Šarūnas Jasikevičius įtrauktas į Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašą, besiruošiančiai 2010 Pasaulio čempionatui Turkijoje.

„Kai kalbėjau su Š. Jasikevičiumi atrodė, kad vilties yra (jog jis atstovaus Lietuvai – DELFI). Aš jam neskambinsiu kiekvieną dieną ir neklausinėsiu „Na, kaip, ar žaisi?“. Pasikalbėjome vyriškai ir tiek. Reikia palaukti sezono pabaigos. Lauksime jo iki pat paskutinės akimirkos, nes tokio įžaidėjo mes neturime“, - sakė K. Kemzūra.

Gegužės 15 diena. Prasideda Graikijos pirmenybių pusfinalio etapas. Atėnų "Panathinaikos" varžovas pusfinalyje Atėnų "Panellinios". Pirmose pusfinalio rungtynėse Šarūno Jasikevičiaus klubas savo namuose sutriuškino varžovus rezultatu 88-58. Pusfinalio serijoje iki 3 pergalių "Panathinaikos" išsiveržė į priekį 1:0. Šarūnas Jasikevičius per 16 minučių taškų nepelnė, bet atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Gegužės 18 diena. Atėnų "Panathinaikos" išvykoje po labai atkaklios kovos dar kartą pusfinalio serijoje įveikė "Panellinios" ekipą 73-75. Pusfinalio serijos rezultatas tapo 2:0. Šarūnas Jasikevičius per 12 minučių pelnė 8 taškus ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Gegužės 23 diena. Atėnų "Panathinaikos" dar kartą įveikė "Panellinios" 75-65 ir užtikrintai laimėjo pusfinalio seriją 3:0. Šarūnas Jasikevičius per 21 minutę pelnė 14 taškų ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Gegužės 25 diena. Izraelio spaudoje pasirodo pranešimai, kad Šarūnas Jasikevičius sutinka pasirašyti naują sutartį kitam sezonui su Tel Avivo "Maccabi" komanda.

Gegužės 26 diena. Prasideda Graikijos čempionato finalai. Atėnų "Panathinaikos" pirmose finalo rungtynėse savo aikštėje palaužė "Olympiacos" rezultatu 73-54 ir finalo serijoje iki 3 pergalių išsiveržė 1:0. Šarūnas Jasikevičius per 10 minučių pelnė 2 taškus.

Gegužės 30 diena. Sužaistos antrosios super finalo rungtynės. Atėnų "Panathinaikos" išvykoje turėjo pripažinti Pirėjaus "Olympiacos" pranašumą ir rungtynes pralaimėjo rezultatu 79-72. Finalo serijos rezultatas tapo lygus 1:1.

Gegužės 31 diena. Šarūnas Jasikevičius apsisprendė šiais metais nežaisti Lietuvos rinktinėje. Taip pat paneigė gandus apie jo sutartį su Tel Avivo "Maccabi"

Šarūnas Jasikevičius gegužės mėnesį sužaidė 7 rungtynes vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 14 minučių, pelnydavo po 6.5 taško ir atlikdavo po 1.8 rezultatyvaus perdavimo.

Belieka palinkėti Šarūnui Jasikevičiui gerai pradėti vasaros pradžią, užsikabinti jau trečiąjį Graikijos pirmenybių čempiono medalį, o vasarą gerai pailsėti ir pasiruošti naujam sezonui.

0 comments:

Rašyti komentarą