NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Šiandien pusė komandos nežaidė gerai"

2022-03-04
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Monako komandą ironiškai pasveikino Nicką Calathesą, kuris tapo visų laikų daugiausiai rezultatyvių perdavimų Eurolygoje atlikusiu žaidėju:

"Gaila, kad geri praeities gynėjai neturėjo tiek daug rungtynių (šypsosi). Nickas mums duoda daug ir ne tik rezultatyvius perdavimus. Kai jis geras - komanda dirba. Tai yra istorija ir didelė garbė jam."

Treneris taip pat negailėjo gerų žodžių Dante Exumui: "Sezono viduryje labai sunku įsilieti į komandos dinamiką. Pirmiausia Eurolygoje, kur viskas jam yra nauja. Jis (Exumas) neįtikėtinai adaptavosi, stengiasi reaguoti į tai, ką jis daro gerai ir blogai.

Sunkiomis akimirkomis atrodė, kad Dante gali pasinaudoti išsikeitimais gynyboje ir laužti per aukštaūgius. Pereinant į puolimą jis puikus, nesustabdomas."

Šaras turėjo priekaitų komandai, kurie per anksti patikėjo pergale:

"Tai puiki pergalė. Žinojome, kad Monakas yra užsivedęs ir žaidžia gerą krepšinį. Tai labai talentinga komanda, pirma pagal puolimą ir sunkiai sustabdoma. Galvojome, kad rungtynės jau baigtos ir tai buvo nepriimtina. Prisirinkome pražangų ir leidome įsižaisti snaiperiams.

"Barcai" pirmasis planas yra laimėti rungtynes. Stengiamės rotuoti ir mums jų visų reikia. Tačiau varžovas taip pat žaidžia ir kuomet tu išeini į aikštelę turi atlikti savo darbą. Šiandien pusė komandos nežaidė gerai."

Galiausiai lietuvis pasisakė apie neaiškią Eurolygos poziciją dėl Rusijos klubų:

"Man nerūpi varžovų skaičius lygoje. Tai yra moralinis pakilimas komandoms, kurioms atsivėrė kelias patekti į atkrintamąsias, bet Eurolyga neduoda galutinio atsakymo. Dabar jie tik suspenduoti." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą