NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras prieš dvikovą su "Žalgiriu" : "Komanda, kuri kovoja dėl visų kamuolių ir turi visą mano pagarbą"

2023-03-01
Šarūnas Jasikevičius jau rytoj Barselonoje pasitinka dvikovą prieš savo gimtojo miesto Kauno "Žalgirio" komandą.

Treneris prieš šį mačą kalbėjo, kad reikės pasimokyti iš pirmųjų rungtynių Kaune:

"Žalgiris" žaidžia panašiai kaip ir pirmąjame ture. Išėjome šalti, be reikiamo fiziškumo. Apie tai kalbėjome ir tikimės, kad pasimokysime. Tai bus kova už kiekvieną centimetrą ir turėsime būti kantrūs, nes jie tai turi. Komanda turėtų jausti kerštą ir tikiuosi, sužaisime geras rungtynes.

"Žalgirio" braižas įspūdingas, manau, kad jie pradėjo sezoną labai gerai, kartais jie buvo ketvirti. Evanso praradimas buvo svarbus ir jie žinojo, kaip tai kompensuoti su Tayloru ar Polonara." - sakė lietuvis.

Š.Jasikevičius pažymėjo kauniečių kovingumą:

"Jie žengė žingsnį į priekį, stengiamės pasakyti vaikinams, kad tai komanda, kuri, nepaisant sunkumų, visada randa kelią. "Žalgiris" tau nieko neduoda, visi 50-50 kamuoliai, atrodo, skirti jiems. Tai bus panašios rungtynės į "FC Bayern". kurias reikia ištverti kantrybe. Tai komanda, kuri kovoja dėl visų kamuolių ir turi visą mano pagarbą."

Nepaisant vėliau laukiančių išvykos rungtynių prieš "Olympiacos" ir "Fenerbahce" Šaro mintys tik apie dvikovą su "Žalgiriu":

"Mes nežiūrime į kalendorių. Namų rungtynės yra gyvybiškai svarbios, reikia susitvarkyti su kiekvienomis rungtynėmis, kai jos ateina. Pirmas dalykas yra sutelkti dėmesį į "Žalgirį", tada ateis kiti. Esame gana geroje situacijoje ir turime tuo pasinaudoti."

Katalonų treneris teigė, kad kauniečiai kovoja dėl atkrintamųjų ir reikės jiems prilygti noru laimėti:

"Žalgiris" kovoja dėl patekimo į atkrintamąsias ir mes turime žinoti, kad jie dėl to kovoja. Jie ateis su dideliu noro ir mes turime bent jau jiems prilygti. Norime laimėti, toliau tobulėti ir kilti į viršų turnyrinėje lentelėje." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą