NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Negalime atrodyti taip, lyg pirmą kartą žaistume kartu"

2023-03-05
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Saragosoje atsiprašinėjo sirgalių už demonstruotą žaidimą pirmoje rungtynių pusėje.

Treneris teigė, kad rungtynių sustabdymas dėl švieslentės problemų neturėtų išmušti komandos iš vėžių ir reikia būti atidesniems:

"Noriu pasveikinti Porfi ir Saragosos komandą su šiandien iškovota pergale. Tai pelnyta. Daugelyje situacijų jie turėjo daugiau noro ir po pertraukos dėl švieslentės sugebėjo išlaikyti susikaupimą. Ne daug kartų prašau sirgalių atleidimo, bet pirmosios mačo pusės vaizdas buvo labai prastas. Turime atsiprašyti gerbėjų. Tai neverta "Barcos". Negalime atrodyti taip, lyg pirmą kartą žaistume kartu. Vėliau parodėme savo veidus, taip, nes ši komanda žino, kaip tai padaryti, bet tiesa ta, kad pirmoje dalyje pametėme galvas. Įpusėjus kėliniui 22 taškų deficitas, nieko panašaus nepamenu. Mums tai labai bloga naktis.

Rūbinėje kalbėjome, kad manau, jog laimėjome 15 iš 17 pastarųjų rungtynių. Tie du pralaimėjimai yra patirti sužaidus 5 blogas minutes taurės varžybose ir 6-7 siaubingas minutes šiandien. Daug ką nulems detalės, turime būti atidesni. Turime tobulėti. Esame nuoseklesni ir paaugome, bet negali būti, kad sustabdymas (dėl švieslentės) mus išmuštų iš žaidimo. Tai paveikė mus ir atrodo, kad jų nepaveikė." - kalbėjo Š.Jasikevičius. 

0 comments:

Rašyti komentarą