NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Galime žengti dar vieną žingsnį ir pasistengsime, tai padaryti prieš atkrintamąsias"

2023-03-26
Šarūnas Jasikevičius po pergalės Katalonijos derbyje liko labai patenkintas savo auklėtinių žaidimu:

"Turime būti labai patenkinti. Šiandien man labai patiko komanda, jie žaidė labai geru intensyvumu, žinodami, ką norime padaryti. Gaila, kad pirmoje pusėje nepavyko taip sužaisti. Galėjome išgauti didesnį pranašumą, nes buvome labai geri." - sakė treneris.

Apie Laprovittolą: "Didžiąją rungtynių dalį jis buvo pelnęs tris taškus, bet Laprovittola buvo geriausias rungtynių žaidėjas. Jis darė daug žalos, gerai perskaitydavo situacijas gynyboje. Man, tai labai patiko."

Apie tikslus Eurolygoje: "Mūsų tikslai yra sutelkti į Eurolygą. Vaikinų iliuzija yra įgyti aikštės pranašumą ir pasiruošti ateinančiam varžovui. Mums viskas gerai, bet neturime atsipalaiduoti. Komanda, kuri labiausiai tobulėja nuo dabar iki sezono pabaigos bus favoritas Eurolygoje ir ACB."

Apie Šanli ir Satoransky: "Šanli yra savo linijoje. Jis visada labai solidus ir nori padėti, bet kai neįmeta, atrodo, kad jis nežaidžia gerai. Ir Satoransky, tikiuosi, nesustos. Jis patogiau jaučiasi žaisdamas sistemoje. Tai labai svarbu."

Apie komandos patirtį: "Turime patyrusią komandą, daugumai daugiau nei 30 metų. Veteranams visada svarbiausia fizinis pasirengimas, kad jie būtų pasiruošę, nes jie jau viską matė. Galime žengti dar vieną žingsnį ir pasistengsime, tai padaryti prieš atkrintamąsias dėl titulo." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą