NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Spalio 29 d. Pirmasis Šaro vizitas Kaune ("Feneris" - "Maccabi").
*Lapkričio 15 d. Šaro dvikova prieš žalgiriečius gimtajame Kaune.
*Gruodžio 17 d. Šaro vizitas "Palau Blaugrana" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Kai nesi vieningas - neturi šansų laimėti"

2024-10-26
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Atėnų "Panathinaikos" pasigedo savo komandoje vienybės ir kovotojų dvasios:

"Sveikinu "Panathinaikos" ir Erginą Atamaną. Pradžioje buvome labai blogi, bet dar blogesni buvome mentaliteto prasme. Mes nebuvome vieningi, buvome labiau individualūs. Trečiajame kėlinyje kovojome daugiau ir, manau, buvome geresni. Mūsų skaičiai pagerėjo, bet padarėme vaikiškų klaidų ir praradome kamuolių. Taip praradome rungtynių kontrolę. Komandos vienybės trūkumas man kelia nerimą labiau nei rungtynių pralaimėjimas, nes kai nesi vieningas, neturi šansų laimėti.

Galvojau, kodėl "Panathinaikos" gali mus spausti krepšinio atžvilgiu, o kodėl mes – ne. Jie visada kalbėdavosi kaip komanda ir visada bendraudavo. Buvome tarsi atskirose salose. Taip, mes galime slėptis už pasiteisinimų, pavyzdžiui, esame nauja komanda, turime daug naujų žaidėjų, bet vienybė yra tikrai svarbi. Trečiame kėlinyje pradėjome kovoti, nebuvome tobuli, taip kovojome ir įveikėme "Anadolu Efes" ir "Olympiacos". Bet negali taip įveikti praėjusių metų čempionų, jei nekovosi.

Šiuo metu mes labiau mokomės, nes prie komandos prisijungė nauji žaidėjai. Turime pritaikyti žaidėjus. Jei pažvelgsite į Nicolo ir Sertačą, jie jau buvo paruošti, bet Bobanas ir Khemas yra nauji nariai. Štai kodėl galime šiek tiek atsilikti. Dėl krepšinio smulkmenų labai nesijaudinu, tai yra dalykai, kuriuos galima išspręsti. Labiau nerimauju dėl to, kad būnant komanda neturime kovotojų dvasios. Tai daug svarbiau." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą