NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

IKI pristato oficialią Lietuvos rinktinės medalių kolekciją

2011-07-18
Artėjant Europos vyrų krepšinio čempionatui oficialus jos rėmėjas prekybos tinklas IKI kviečia visus surinkti oficialią Lietuvos rinktinės medalių kolekciją. Iš viso yra 25 skirtingi medaliai ant kurių pavaizduoti įvairių kartų Lietuvos krepšininkai, bei treneriai. Medaliai pagaminti iš nikeliuoto metalo.

Kolekcijoje galima išvysti šiuos žinomus krepšininkus, bei trenerius: Šarūnas Jasikevičius, Rimas Kurtinaitis, Artūras Karnišovas, Saulius Štombergas, Valdemaras Chomičius, Šarūnas Marčiulionis, Arvydas Sabonis, Sergėjus Jovaiša, Modestas Paulauskas, Stepas Butautas, Pranas Lubinas, Martynas Pocius, Renaldas Seibutis, Donatas Motiejūnas, Jonas Mačiulis, Darjušas Lavrinovičius, Kšyštofas Lavrinovičius, Linas Kleiza, Martynas Gecevičius, Tomas Delininkaitis, Simas Jasaitis, Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Robertas Javtokas, Kęstutis Kemzūra.

Kaip gauti medalius?
"IKI ir IKIUKO parduotuvėse nuo 2011 m. liepos 18 d. iki 2011 m. rugsėjo 18 d. apsipirkę už ne mažiau kaip 30 Lt, gausite NEMOKAMAI 1 medalį iš Oficialios Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės medalių kolekcijos 2011, apsipirkę už ne mažiau nei 60 Lt – NEMOKAMAI gausite 2 medalius ir t. t. Pagal akcijos taisykles dalinamų"

IKI ir IKIUKO parduotuvėje taip pat galite nusipirkti „Paauksuotą Oficialią medalių kolekciją 2011“ bei „Pasidabruotą Oficialią medalių kolekciją 2011“. Medaliai yra netauriųjų metalų gaminiai.

Štai taip atrodo Šarūno Jasikevičiaus medalis

2 comments:

Anonimiškas rašė...

kodel nera valanciuno medalio?????? neturiu nieko pries motiejuna, bet jis , skirtingai nei jonas, nedalyvavo nei viename cempionate. manau butu logiska isleisti moneta su jono atvaizdu.

Mindė rašė...

Medaliai išleisti prieš 2011-ųjų metų Europos čempionatą. Tada dar nebuvo aišku ar Jonas žais ir t.t o ir pirmą kartą tik buvo pakviestas į stovyklą.

Rašyti komentarą