NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Patvirtinti saugumo nuostatai Graikijos taurės finale

2012-02-28
Antradienį įvyko posėdis dėl saugumo Graikijos taurės varžybų finale tarp Atėnų "Panathinaikos" ir Pirėjaus "Olympiacos".

Abiejų klubų atstovai ir saugumo taryba nusprendė laikytis to paties modelio kaip ir praeitais metais. Tai reiškia, kad kiekvienos komandos sirgaliams bus skirta po 900 bilietų, o sirgalių vietos bus už abiejų krepšių.

Siekiant išvengti bilietų padirbinėjimo ir pašalinių asmenų patekimo į areną bilietai bus specialiai sužymėti. Skirtingų ekipų sirgalių bilietai bus ženklinami skirtingomis spalvomis.

Arenoje bus draudžiami bet kokie plakatai, tačiau bus leista naudoti mažas vėliavėles, kurių stiebo aukštis ne aukštesnis nei 1 metras.

Bilietų kainos lyginant su praėjusiais metais atpigo nuo 75 iki 40 eurų.

Taip pat bus skirta 350 bilietų oficialiems asmenims. Šie asmenys bus suregistruoti iš anksto ir prieš varžybas pateiktas jų sąrašas apsaugai, kurie pagal vardus ir pavardes pateikus asmens tapatybės kortelę bus praleidžiami į vidų.

Šių metų Graikijos taurės finalas įvyks Kovo 10 dieną. Laikas kol kas dar nėra patvirtintas, o rungtynės bus žaidžiamo "Helliniko" Olimpinėje arenoje.

0 comments:

Rašyti komentarą