NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Eurolygos čempionų laukia antrasis "Fenerbahce Ulker" išbandymas

2012-02-08
Atėnų "Panathinaikos" krepšininkai prieš savaitę iš Stambulo grįžo su pergale, o šį ketvirtadienį Eurolygos čempionai, tai bandys pakartoti savo žiūrovų akivaizdoje.

Šarūno Jasikevičiaus ekipa po pirmojo Top16 rato savo sąskaitoje turi 2 pergales ir 1 pralaimėjimą, bei užima antrąją vietą grupėje. Turkijos čempionai su 1 pergale rikiuojasi trečioje pozicijoje.

Pirmoji tarpusavio dvikova 77-56 įtikinama "Panathinaikos" pergale. Lietuvis per kiek daugiau nei 11 minučių pelnė 3 taškus (0/1 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo, perėmė 1 kamuolį, 2 kartus prasižengė ir surinko 0 naudingumo balų.

Graikijos čempionams šiose rungtynėse negalės padėti Stevenas Smithas prieš savaitę būtent su "Fenerbahce Ulker" patyręs traumą. Turkai versis be Omero Onano ir kroato Marko Tomaso paslaugų.

Šarūnas Jasikevičius Eurolygos Top16 etape vidutiniškai renka po 4,3 taško, atlieka 2,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja 0,7 kamuolio, suklysta 1,3 karto ir perima 1 kamuolį per rungtynes. Dvitaškius meta 83,3 proc., tritaškius 25 procentų taiklumu.

Rungtynės tarp Atėnų "Panathinaikos" ir Stambulo "Fenerbahce Ulker" įvyks šį ketvirtadienį 21:45 val.

0 comments:

Rašyti komentarą