NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Komanda turi daug potencialo, tačiau visą tai turime įrodyti"

2012-10-12
"FC Barcelona Regal" ekipos sezono pradžia susiklostė taip kaip niekas to nesitikėjo. Du pralaimėjimai iš eilės Ispanijos čempionate, o prieš tai pralaimėta kova "Real" komandai dėl supertaurės.

Šarūnas Jasikevičius trečiadienį atviroje žiniasklaidos dienoje prieš būsimas Eurolygos rungtynes su Bambergo "Brose Baskets" kalbėjo: "Mes šiek tiek atsiliekame, o taip pat trūksta žaidėjų, kurie yra patyrę smulkias traumas ir puikiai suprantą ko treneris prašo. Komanda turi daug potencialo, tačiau visą tai turime įrodyti. Sezono pradžia susiklostė prastai ir dabar privalome iškovoti pergales. Mano nuomonė didžiausia problema, kad nesame visi geriausios formos. Kaip pavyzdys galėtu būti Juanas Carlosas Navarro, kurio gero žaidimo labai trūksta".

"Mūsų žaidimas labai nepastovus ir to pasekoje patyrėme du pralaimėjimus Ispanijos čempionate. Eurolyga šiais metais bus kur kas sunkesnė, nes pagal naują tvarkaraštį nusimato daugiau rungtynių. Manau, kad per paskutines tris savates mes labai patobulėjome, tačiau nepakankamai.

0 comments:

Rašyti komentarą