NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Londone "Barcelona" bus kur kas kovingesnė"

2013-05-02
Šarūnas Jasikevičius šeštajį kartą dalyvausiantis Eurolygos finalo ketverte sieks nuvesti Barselonos komandą į Europos viršūnę. Ispanijos žiniasklaidai lietuvis teigė, kad pralaimėjimas šalies pirmenybėse "Real" komandai neturės jokios įtakos pusfinalio mačui Eurolygoje. Įžaidėjas kalbėjo, kad Finalo ketverte favoritų nėra ir bet kuri ekipa gali laimėti trofėjų.

-Kokia šį sezoną Barselona?
-Šį sezoną Barselona laimėjo svarbiausias rungtynes. Taip nutiko Ispanijos Karaliaus taurės varžybose bei Eurolygos ketvirtfinalyje prieš Atėnų "Panathinaikos".

- Ispanijoje pralaimėjote Madrido "Real" komandai, ar tai turės įtakos Londone?
- Tikrai ne. Tai bus dvi visiškai skirtingos rungtynės. Madride pralaimėjome kadangi prastai sužaidėme paskutines rungtynių minutes, tai tikrai skaudu kadangi nemėgstame pralaimėti "Real" ekipai. Tačiau tai jau praeitis ir Londone bus kitos varžybos, kuriose Barselona bus kur kas kovingesnė.

- Kokia Juano Carloso Navarro įtaka komandai?
- Tai žaidėjas, kuris mums labai daug padeda, pelno taškus, sukūria progas mums, o ypač rungtynėse prieš "Real". Labai svarbu, kad C.J. Wallace'as taip pat galės žaisti. Madride vertėmes be keletos žaidėjų ir mums jų labai trūko, tačiau turėjome kitus kaip B.Olesoną, kuris negalės žaisti Londone. Kaip jau sakiau, tai bus skirtingos rungtynės, kadangi vėl viskas prasidės nuo nulio ir abiem ekipom nebus lengva.

-  Kas Jūsų nuomone yra šio Finalo ketverto favoritai?
- Nežinau, nėra komandos favoritės. Visos patekusios į Finalo ketvertą komandos vertos čia būti ir bet kuri iš jų gali laimėti titulą. Šios ekipos yra stipriausios Europoje, tačiau tikiuosi, kad laimėsime mes.

- Laimėjote keturis Eurolygos titulus, kur Jūsų paslaptis?
- Nėra paslapties, tai sunkus darbas, psichologinis pasiruošimas, patyrusi komanda, būti susikaupusiam visas šias dvi varžybas ir žinoma šiek tiek sėkmės.

- Koks jausmas antrą kartą sugrįžus į Barseloną?
- Esu labai laimingas. Visada norėjau čia sugrįžti, kadangi čia jaučiuosi gerai, tiek komandoje, mieste, tiek ir klube. Mano prisitaikymas ekipoje buvo lengvesnis, nes pakankamai daug žinojau apie komandą.

- Kokia tavo ateitis Barselonoje?
- Pažiūrėsime kas nutiks vasarą. Dabar aš noriu žaisti ir prisidėti prie komandos kol esu geros fizinės būklės ir traumos nekamuoja.

- Daugelis Europos krepšininkų grįžta į NBA, kaip Jūs prisimenate laiką praleistą Jungtinėse Amerikos Valstijose?
- Teigiamai, praleidau du metus NBA. Žinoma mano vaidmuo ten nebuvo toks kaip Europoje ir turėjau prie to prisitaikyti. Tai buvo didžiulis pasikeitimas, tačiau man patiko ir aš daug ko išmokau.

0 comments:

Rašyti komentarą