NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš finalą: "Turime planą ir stengsimės jo laikytis"

2022-02-20
Šarūnas Jasikevičius su "Barca" šįvakar sieks apginti prieš metus iškovotą Ispanijos karaliaus taurę.

Kaip ir praėjusiais metais finale lauks amžinasis varžovas iš Madrido. Prieš "El Clasico" dvikovą lietuvis pabrėžė gynybą ir išskyrė "Real" fiziškumą:

"El Clasico" visada yra "El Clasico", didžiulis susidomėjimas gal kiek padidės nes, tai taurės finalas. Turime atgauti gynybos esmę, matome Madridą žaidžiantį labai fiziškais ir gynybiniais penketais.

Labai svarbu neatiduoti lengvų taškų, o ypač po vakar rungtynių, nes kartais nežinodavome kaip gintis. Tikiuosi šiandien bus kitokios rungtynės, nei paskutinės, mažas rezultatyvumas ir fiziškas krepšinis. Matome, kai persvara viršija 15 taškų, o tada komanda sugrįžta. Man tai nepatinka, man labiau patinka viską kontroliuoti." - sakė katalonų treneris.

Šaras taip pat teigė, kad turi rungtynių planą ir yra paruošęs keletą siurprizų savo varžovui:

"Visi norės nustebinti, bandysime padaryti keletą dalykų ir manau, kad jie taip pat. Matėme paskutines rungtynes ir peržvelgėme dalykus, kurie nepavyko. Negalime leisti kai kurių situacijų, o kitas dalykas ar Madridas mus nubaus ar ne. Galbūt ne paskutinėse Eurolygos rungtynėse, bet daugiau ar jie pataikys ar ne. Turime planą ir stengsimės jo laikytis." - teigė Š.Jasikevičius.

Treneris taip pat paaiškino kodėl šiandien nesurengė treniruotės:

"Vakar labai vėlai baigėsi rungtynės ir šiuo atveju labai svarbu leisti žaidėjams pailsėti ir jie šiek tiek atsigaus viešbutyje." - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą