NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš Ispanijos taurės varžybas: "Tai 40-ies minučių sprintas"

2022-02-16
Šarūnas Jasikevičius jau šį penktadienį pradeda kovą dėl Ispanijos karaliaus taurės. 

Lietuvis prieš šias varžybas kalbėjo, kad komanda atvyksta geru metu, o kiekvienos rungtynės bus lyg finalas:

"Esame sujaudinti kovoti dėl šios taurės, tai titulas. Atvykstame daugiau mažiau geru metu. Bet penktadienio naktį viskas prasidės nuo nulio, viskas traktuojama kaip finalas. Tikėkimės pradėsime pergale."

Treneris teigė, kad jau pradeda galvoti apie ketvirtfinalio dvikovą su Manresos BAXI ekipa, kuris dukart įveikė katalonus:

"Liko dar dvi treniruotės, pradedame galvoti apie Manresą. Turi turėti daug koncentracijos ir nuolankumo, kai žaidi prieš komandą kuri tave jau dukart įveikė."

Apie Manresos komandą: "Mes kalbame apie labai solidų projektą su tuo pačiu treneriu ir ilgalaike kryptimi. Jie puikiai žino ką žaidžia, turi aukštą ritmą ir jie dešimt kartų dažniau atakuoja krepšį. Jų greitos atakos ir atkovoti kamuoliai, jie turi 15-os atkovotų kamuolių puolime vidurkį, o tai suteikia 15 papildomų metimų, tai žiauru."

Apie taurės varžybų ypatumus: "Tai 40 minučių sprintas. Jei pasisekė ir laimėjai, turi kuo greičiau tai pamiršti ir susikoncentruoti kitam varžovui. Tai yra apie, tai kaip greitai prisitaikai, nes čia nėra treniruočių. Turi atstatyti savo kūną ir pasiruošti rungtynėms, kurios gali būti visiškai kitokios, nei prieš tai buvusios. Daug kas priklauso nuo žaidėjų, jų fizinio ir psichologinio atsigavimo."

Apie Pedro Martinezą: "Jis vienas mano mėgstamiausių trenerių, mes labai gerai sutariame. Aš labai vertinu kaip jis žiūri į krepšinį, mačiau jo kursus apie, tai kaip ruoštis treniruotėms. Man daug jo dalykų patinka ir aš daug išmokau iš jo. Jo sėkmė manęs visai nestebina, jo komandos žaidžia gerą krepšinį." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

"Barcos" ketvirtfinalio mačas su BAXI ekipa įvyks penktadienį 22:30 val.

0 comments:

Rašyti komentarą