NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Žaidėjai labai gerai žino, kas mūsų laukia Tel Avive"

2022-11-10
Šarūno Jasikevičiaus šįvakar (21:05 val.) laukia ypatingas mačas Tel Avivo arenoje. Lietuvis praleido du nuostabius sezonus su "Maccabi" ekipa ir laimėjo visus įmanomus titulus. Prieš mačą Šaras minėjo, kad sugrįžimas į Tel Avivą visada ypatingas ir visi žaidėjai žino ko laukti iš šių rungtynių:

"Žaidėjai labai gerai žino šią areną. Turime patyrusią komandą ir daugiau ar mažiau kiekvienas ten žaidė, bent keletą kartų. Jie žino, kas mūsų laukia, labai gera atmosfera ir daug pastangų reikalaujančios rungtynės. Tel Avive turiu daug draugų ir nuostabius prisiminimus. Sugrįžimas čia visada ypatingas." - sakė treneris.

Š.Jasikevičiaus vadovaujama "Barca" per du sezonus pralaimėjo visas ketverias žaistas rungtynes prieš "Maccabi", o katalonų klubo serija tęsiasi iki penkių nesėkmių:

"Taip, tiesa, kad pralaimėjome paskutinias penkerias rungtynes prieš "Maccabi", bet kiekvienas mačas yra skirtingas. Kai kuriose rungtynėse pralaimėjome, nes nebuvome pilnai susikaupę. To pasekoje pralaimėjome penkerias rungtynes prieš savo varžovą, bet "Maccabi" yra komanda, kuri gali bet ką įveikti Eurolygoje." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą