NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius po pergalingo starto finale: "Dabar mes patiriame spaudimą"

2023-06-17
Šarūnas Jasikevičius po sėkmingo starto Ispanijos lygos finale sakė, kad antroje mačo pusėje komanda geriaus dirbo gynyboje, o lemiamoje atkarpoje žinojo kaip atsakyti varžovams:

"Sunku išskirti vieną žmogų, kad prisideda tiek daug žmonių. Kai tiek daug žmonių žaidžia maksimaliu lygiu. Puolimas buvo nuostabus iš abiejų pusių. Mes kovojome iki mirties. Turi likti su didele rotacija. Toks kelias ir taip toliau bus. Pirmoje mačo pusėje nė vienai komandai nepavyko sustabdyti vienas kito, bet antroje pusėje mes geriau gynėmės. Žinojome kaip atsakyti, 1:0 ir reikia kuo greičiau pamiršti".

Apie palaikymą: "Neabejojame dėl Palau. Galiu kalbėti tik apie pastaruosius trejus metus, bet ji visada yra su komanda. Esant galimybei prašome dar daugiau, nes komandai reikia energijos. Jie palaikė Niko (Mirotičių) kaip ir bet kurį kitą, net šiek tiek daugiau, nes žinome, kokia sudėtinga padėtis. Mes visi labai gerai reaguojame".

Rungtynių pabaiga: "Kaip ir bet kuris kitas, aš tai išgyvenau. Padariau daug keitimų, lyg rankinio varžybose, tai ne pirmas ir ne paskutinis kartas".

Fiziškumas, suolelis, rotacija: "Madridas turi labai ilgą suolą. Tokiose situacijose patirtis taip pat labai svarbi. Jų žmonės žino, kaip reikia žaisti. Svarbiose rungtynėse tavaresas įpratęs žaisti po 30 minučių. Svarbiausius mačus nulemia detalės".

Daugiau charakterio: "Nežinau, nemanau. Abi komandos daug kovojo. Paskutinėje atkarpoje visada išeidavome aukščiau. Jie žaidė su savo ginklais, o mes žinojome, kaip išsilaikyti. Jie turi daug charakterio".

Apie teisėjus: "Nežinau. Reikia pažiūrėti vaizdo įrašą. Kai kurie dalykai mums nepatiko, kiti patiko... Nežinau, apie juos sunku pasakyti nuomonę".

Apie mentalitetą: "Labai geras, bet aš tai jau paaiškinau vakar. Patekome į sudėtingą situaciją Malagoje ir matėme komandos atsaką. Dabar viskas apie detales, atsigauk, o gal įdėk šiek tiek daugiau pastangų. Reikia nuolat tobulėti, bet komanda reaguoja į visus sunkumus".

Puikus vaidmuo prieš "Real": "Tokį žaidimą mes visi norime žaisti. Aukščiausiame lygyje, finale ir prieš Madridą. Tai yra ypatinga. Jei nesame tam pasiruošę, dėl ko tada žaidžiame?".

Apie antrąjį finalo mačą: "Dabar mes patiriame spaudimą. Madrido "Real" yra Eurolygos čempionai, jie daug kovos, kad atimtų namų aikštelės pranašumą" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą