NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Viena pražanga, viena minutė, visos detalės yra svarbios"

2023-06-15
Ispanijos lygos finalo serijos išvakarėse pasirodė informacija apie tai, kad Nikola Mirotičiaus kitą sezoną "FC Barcelona" gretose nebeliks. Apie tai pasisakė ir Šarūnas Jasikevičius spaudos konferencijoje:

"Šis dalykas pasirodė šiandien, bet iš vidaus mes apie tai kalbėjome ilgą laiką. Jei naujienos pasirodo šiandien, tai nereiškia, kad naujienos subręsta šiandien.

Jo reakcija į tai, kas nutiko pastarosiose rungtynėse, buvo neįtikėtina. Jis labai įsitraukęs į tai, ką turi daryti ir mes tai matėme, jo visišką atsidavimą rungtynėse su "Unicaja" ir "Valencia Basket". Jis žino, kaip atskirti du dalykus ir mes esame čia, kad padėtume visiems ir padarytume viską, ką galime šiame finale.

Kai kuriose situacijose kalbėjome ir jo reakcija aikštėje buvo nuostabi. Esu labai įsitikinęs, kad jis ir toliau atiduos viską, kaip jau darė šiose atkrintamosiose." - sakė treneris.

Kalbėdamas apie artėjančią finalo seriją prieš Madrido "Real" Šaras tikino, kad bus svarbi kiekviena detalė:

"Labai džiaugiamės galėdami vėl būti čia ir suteikti sau dar vieną šansą laimėti titulą. Tikrai mūsų laukia labai sunki serija. Laukiu, kada viskas prasidės.

Šiuo metu labai svarbu turėti pilną rotaciją. Kiekviena poilsio minutė, kiekviena papildoma diena... labai svarbi. Taip pat rotuoti, nors daug rotuoti sunku. Bet kurią minutę, bet kuri komanda gali perlaužti rungtynių eigą ir pasiekti reikšmingą skirtumą. Manau gerai, kad beveik visi esame, tik trūkta Cory Higginso. Žaidėjai nori prisidėti ir mums reikia visų. Viena pražanga, viena minutė, visos detalės yra svarbios." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą