NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Turime išnaudoti ir savo puikią akimirką"

2023-06-18
Šarūnas Jasikevičius per žingsnį priartėjęs link Ispanijos čempionų titulo džiaugėsi auklėtinių pademonstruotu charakteriu ir gyrė "Palau Blaugranos" publiką:

"Mes kalbame daug... Šiame klube esu jau seniai ir galbūt žodžiai, kad mes niekada nematėme tokios aplinkos, skamba šiek tiek stipriai, bet tai kažkas panašaus. Tiesa ta, kad Palau visada rodo savo veidą svarbiose rungtynėse, nes tai sena ir labai maža su gera akustika arena, tai pranašumas. Šiandien buvo "wow". Turime padėkoti, tai publikos nuopelnai" - sakė treneris.

Apie charakterį: "Tada pakalbėkite apie žaidėjus ir jų puikų charakterį, bei nepasidavimą. Tai buvo labai sunkios rungtynės, kai abi komandos parodė tiek daug charakterio, tiek daug kovos ir tiek daug pasiaukojimo, o kai išeini iš rungtynių laimėtoju - neįtikėtinas jausmas. Neįtikėtina, tikrai. Aš tai pavadinau "momentine klasika", kaip sako amerikiečiai ir taip yra".

Apie išvyką į Madridą: "Dabar metas nusiraminti, atsigauti fiziškai ir ypač psichologiškai. Žinant, kad po 48 valandų bus dar vienos rungtynės ir negalvojant ką reiškia šis mačas ir apgalvoti kiekvieną smulkmeną. Matėme, kad yra daug detalių, kurios nulemia šias rungtynes. Varžovas yra kita komanda, turinti daug pasididžiavimo, daug charakterio ir kad dabar jie žais prieš savo sirgalius ir apsunkins mums reikalus".

Apie sėkmingas atkarpas: "Šioms komandoms nėra taip sunku spurtuoti rezultatu 6:0 arba 8:0, o tą minutę, kai nukrypsti nuo rungtynių plano - tave nubaudžia. Mes taip pat žinome, kaip tai padaryti. Turime suprasti, kad kiekvienas kamuolys šiuo metu yra auksas".

Apie puikų šansą: "Mirotičius buvo susijaudinęs, taip pat ir Palau. Tiesa ta, kad dar kartą kartoju: jei galvosi apie praėjusias rungtynes, tai klysi. Reikia galvoti apie kitą mačą. Dabar turime 48 valandas, žaidėjai turės atsigauti, pažiūrėsime kas nutiko, ir dirbsime ties tuo ką galime dirbti. Mes labai gerbiame varžovą, bet turime išnaudoti ir savo puikią akimirką".

Finalo faktorius: "Reguliariojo sezono rungtynės taip pat buvo gana įdomios. Tai visada yra "El Clásico", bet tai yra finalas. "Palau" pridėjo savo ir žaidėjai taip pat. Bet kas galėjo laimėti, ir mes labai džiaugiamės, kad pavyko".

Apie atsigavimą: "Nei Madridas, nei mes negalime daug ką pakeisti, išskyrus kai kurias detales. Sąžiningai, abu ketiname duoti daug atsigavimo, kai kurie "Barcos" ir Madrido nariai atrodo gana pavargę. Labai sunku žaisti kas 48 valandas ir galbūt tas, kuris yra psichologiškai geresnis, turės daugiau galimybių".

Apie lemiamą "Real" ataką: "Turėjome tris pasirinkimus, kuriuos visada daro Madrido "Real" ir kurie dažnai puikiai tinka su Llullu, kuris taip pat buvo karštas. Jis buvo vakarėlyje. Manau, kad mes užkirtome kelią šioms galimybėms ir pirmoji buvo Llullas. Po pergalės Eurolygoje jam buvo aiškiausias variantas" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą