NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Einame į rungtynes nežinodami aiškiai ką norime daryti"

2023-04-13
Šarūnas Jasikevičius su "Barca" rytoj pasitinka paskutiniąsias Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes.

Katalonai gali užimti antrąją arba trečiąją vietą. Jeigu šįvakar Madrido "Real" ekipa laimi, tuomet Šaro auklėtiniai liks treti, o pralaimėjimo atveju turi šansą pakilti į antrąją poziciją.

Prieš mačą su Valensijos komandą "Barcos" treneris tikino, kad po dviejų pralaimėjimų - pergalės labai reikia:

"Truputi keista. Turime laimėti, nes pralaimėjome dvi rungtynes iš eilės ir sekmadienį laukia mačas su Madrido "Real". Turime žmonių paliestų sveikatos problemų, turėsime visus, bet negeriausios būklės. Kai kas grįžta po traumų, kiti po procedūrų. Šiek tiek keista situacija. Einame į rungtynes nežinodami aiškiai ką norime daryti."

Apie žaidėjų taupymą sekmadieniui: "Apie tai kalbėjome, kad būtų gera idėja eiti su atkrintamųjų varžybų rotacija ir tam ruoštis. Tai bus paskutinis kartas prieš atkrintamąsias, kuomet žaisime dvejas rungtynes per 48 valandas. Tiesa ta, kad nežinau, rytoj ryte pasikalbėsime, kaip kai kurie žaidėjai atsikels ir ką sakys gydytojai."

Apie pageidaujamą varžovą: "Absurdiška turėti pirmenybę varžovui. Nelabai sportiška, nelabai logiška. Situacija "žiūrėk, ko nori". Geriau susikoncentruoti į save, labai džiaugiamės tuo, kaip mes treniruojamės, ruošiamės labai gerai, nors neturėjome dviejų gerų rungtynių. Pralaimėję dvejas rungtynes negali būti labai laimingas. Mes galime kontroliuoti tik savo komandą. Negalime kontroliuoti, kurį varžovą gausime. Pastarieji mėnesiai buvo labai geri, nepaisant to, kad nežaidėme gerai praeitą savaitę. Turime būti laimingi, bet kai pralaimi dvejas rungtynes, nėra labai gražu."

Valensija už Top-8 borto: "Tokia ta Eurolyga. Pralimi keletą rungtynių ir tavęs jau daugiau nebėra lenktynėse. Valensija turėjo labai gerą sezoną Europoje. Jie turi daug ginklų, skirtingas žaidėjų kombinacijas. Jie gali žaisti kietai, išplėsti aikštelę...  Reikia reaguoti ir būti viskam pasiruošęs." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą