NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
* "Žalgirio" arenoje turėjęs vykti pokalbis su Šaru - nukeltas (nauja data bus paskelbta artimiausiu metu).
* Birželio 1 d. SARUNAS13LT tapo pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
* Vasario 11-14 dienomis Madride vyks Ispanijos Karaliaus taurės varžybos.
* Sausio 18-ąją dieną Madride bus ištraukti Ispanijos taurės burtai.

Teisėjo klaida atėmė iš "Panathinaikos" komandos pergalę? (FOTO, VIDEO)

2012-02-12
Dramatiškoje Graikijos lygos lyderių dvikovoje teisėjai padarė neatleistiną klaidą. Nors Pirėjaus "Olympiacos" komanda didžiąją laiko dalį kontroliavo rungtynes, tačiau "Panathinaikos" nepalūžo ir rungtynių pabaigoje sukūrė intrigą.

Graikijos čempionai galėjo išplėšti pratęsimą, tačiau teisėjo klaida atėmė tokią galimybę.

Paskutinėje atakoje šeimininkams pirmaujant 78:75 Mike'as Batiste atakavo užmindamas tritaškio liniją per Georgio Printezio rankas. Metimas tikslą pasiekė ir rezultatas tapo 77-78, tačiau amerikietį dengęs graikas akivaizdžiai lietė ranką, bet arbitro švilpukas tylėjo. Atėnų klubo bandymai įrodyti teisėjams jų padarytą klaidą buvo bevaisės.

Željko Obradovičius po rungtynių neslėpė savo pykčio ir kritikavo teisėją neskyrusio pražangos lemiamoje atakoje. Strategas kalbėjo: "Tikiuosi varžovai peržiūrės rungtynes, aš taip pat, tai padarysiu ir mes tikimės, kad teisėjai padarys tą patį. Neturiu jokios priežasties tikėti teisėjais dėl paskutinio sprendimo".

Paskutinės atakos nuotrauka ir video toliau>>>



Paskutinės atakos nuotrauka:

Paskutinės rungtynių sekundės video medžiagoje

0 comments:

Rašyti komentarą