NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Iš "Panathinaikos" klubo prezidento posto pasitraukė Dimitris Giannakopoulos (VIDEO)

2012-12-07
Atėnų "Panathinaikos" klubo prezidentas Dimitris Giannakopoulos penktadienį pareiškė, kad palieka komandą. Pagrindine pasitraukimo priežastimi jis įvardijo milžiniškas klubo skolas apie kurias jo dėdė Thanasis Giannakopoulos nuslėpė prieš jam periimant valdžią.

Buvęs "Panathinaikos" prezidentas spaudos konferencijoje atskleidė, kad būtent dėl didelių skolų komandą paliko treneris Željko Obradovičius ir dauguma žaidėjų. Spaudos konferencijos salę D.Giannakopoulos paliko su ašaromis akyse.

"Tai ką pasakysiu nebus kažkas labai malonaus. 1987 metais mano šeima perėmė valdyti "Panathinaikos" krepšinio klubą. Iki 2002-ųjų metų komandą valdė Pavlas Giannakopoulos, vėliau klubas perėjo į Thanasio Giannakopoulos rankas. Paskutinius du metus ieškojome galimo pirkėjo, tačiau nesėkmingai. Tuomet nusprendžiau, kad aš pamėginsiu išlaikyti komandą šį nelengvą laikotarpį.

Kai vasarą Th.Giannokopoulos paprašė manęs perimti komandos valdymą gavau klaidingą informaciją. Šiandien pamačiau realybę. Galiu jums pasakyti, kad Željko Obradovičius paliko "Panathinaikos", nes Th.Giannokopoulos yra skolingas nemažai pinigų. Taip pat ir kiti žaidėjai paliko komandą dėl tos pačios priežasties. Aš neturiu tokių finansinių galimybių, kad užkamšyčiau dėdės padarytas skyles".

0 comments:

Rašyti komentarą