NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš "El Clásico" dvikovą: "Tai bus lemiamos rungtynės todėl turime dar didesnį norą laimėti"

2012-12-30
Šarūno Jasikevičiaus atstovaujamos Barselonos "FC Barcelona Regal" komandos paskutinėse 2012-ųjų metų rungtynėse laukia išskirtinė dvikova. Prieš pat naujuosius metus katalonai savo aikštėje priims amžinuosius priešininkus - Madrido "Real".

Barselona šalies pirmenybėse su 7 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais žengia vos 8-oje vietoje. Tuo tarpu sostinės krepšininkai yra vienvaldžiai lyderiai ir turi iškovoję visas 14 pergalių.

Šios rungtynės ypatingai svarbios "FC Barcelona Regal" krepšininkams kadangi pralaimėjimo atveju ji nedalyvautų 2013-ųjų metų Ispanijos taurės varžybose.

Prieš rungtynes su Madrido "Real" komanda Šarūnas Jasikevičius kalbėjo: "Tokiose rungtynėse kur paprastai nėra vieno favorito dažniausiai laimi tie kurie žaidžia agresyviau. Mes privalome tokiais būti kur kas labiau nei bet kokiose kitose Ispanijos čempionato rungtynėse iki tol. Turime būti susikoncentravę visas 40 minučių ir privalome laimėti, nes tik tokiu atveju žaistume Ispanijos taurės varžybose. Tai bus lemiamos rungtynės todėl turime dar didesnį norą laimėti ir pagerinti savo situaciją.

Nežinau ar tai bus daugiau fizinis žaidimas, tačiau turime būti pasiruošę bet kam. Nesvarbu ar tai bus rezultatyvios rungtynes ar ne, mažo ar didelio intensyvumo mes privalome žaisti savo krepšinį".

Rungtynės tarp Barselonos "FC Barcelona Regal" ir Madrido "Real" įvyks sekmadienį 20:00 val.

0 comments:

Rašyti komentarą