NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Geriausi metai jau velnias žino kur likę"

2013-09-15
„Labai smagu buvo, bet šį vakarą bus dar smagiau“, - nusišypsojo Šarūnas Jasikevičius. Šeštadienį Kaune jis grįžo į aikštę kartu su 2003-iųjų auksinės rinktinės nariais.

Prieš dešimt metų Europos čempionais tapę krepšininkai vėl susibūrė į vieną komandą. Europos čempionai be vargo nurungė „EuroStars“ komandą.

„O kiek alaus mums neša. Ne ne, aš negaliu, aš sportininkas“, - šventiniame vakarėlyje atsakė krepšininkas.

Po rungtynių jis pademonstravo ir vokalinius sugebėjimus. Š.Jasikevičius kartu su dainininku Marijonu Mikutavičiumi užtraukė Lietuvos sporto himnu vadinamą dainą „Trys milijonai“.

„Nesitreniravau. Nereikia nieko laimėti, kad tą dainą dainuoti. Ji universali. Ir labai dažnai skamba rinktinės autobuse. Turbūt ir šiais metais skamba“, - svarstė krepšininkas.

- Kuris momentas iš 2003 metų čempionato labiausiai įsiminė?

- Viskas. Kai laimėjome, kai šventėme apsikabinę. O tų kovų nelabai atsimenu. Ėjome, kovojome ir viskas.

- Kada paskutinį kartą žiūrėjote to čempionato rungtynes?

- Net neatsimenu. Kartais, kai būna blogai, įsijungiu internete ir pasižiūriu kokie prieš dešimt metų buvome geri. Nebūtinai finalą. Ačiū dievui, kad yra tas „Youtube“. Ir vaikams gerai, nes manęs jau nematys žaidžiančio. Bent jau gerai žaidžiančio. Pasižiūriu ir emocijų gerų pasisemiu.

- Prieš šias rungtynes nesitreniravote, derinių nederinote, bet ar tas žaidimo kartu jausmas išlieka?

- Nereikia meluoti, nelabai to jausmo yra. Būna, varaisi kamuolį ir ateina Eurelijus (Žukauskas, - Red.), prašai, kad ateitų ir pastatytų užtvarą. Bet čia buvo ne tokios rungtynės, kad šauktum vargšą Eurelijų užtvarų statyti. Visi geriausi metai jau velnias žino kur likę, bet reikia tai priimti. Smagu susieiti ir pabūti kartu.

šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą